ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς ένα απλό μακιγιάζ γίνεται ιδιαίτερο/ιδανικό για after work drinks


TSVIGKOU

27 Νοεμβρίου 2017

mg-2815-2.jpg

Αν το concealer δουλευτεί σωστά στα σημεία που πρέπει και η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, το αποτέλεσμα είναι λαμπερό. Όταν μπουν και τα υπόλοιπα προϊόντα το αποτέλεσμα μοιάζει αρκετά με αυτό που ακολουθεί στις φωτογραφίες της gallery:

[gallery-717839]

Συνεχίζω με ρουζ σε κοραλί απόχρωση-καθώς ταιριάζει απόλυτα στον τόνο του δέρματός μου-στο κέντρο των μήλων και φυσικά τονίζω βλεφαρίδες με αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις ρίζες.


Αυτό το διάστημα χρησιμοποιώ τη Lash Ink Mascara,Victoria Beckham X Estée Lauder

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μπαίνουν στο αγαπημένο μου κίτρινο νεσεσεράκι, το οποίο έχω αγοράσει από το jyou και μαζί ακολουθούν lip balm-δεν πάω ούτε μέχρι τη γωνία του σπιτιού μου, χωρίς το ενυδατικό balm των χειλιών μου-και μερικά ακόμα κραγιόν. Όπως σας προανέφερα επειδή έχω έντονους κύκλους, παίρνω μαζί μου και την κρέμα ματιών, μια μικρή ποσότητα αρκεί για να ε νυδατώσω την περιοχή κάτω από τα μάτια, κατά τη διάρκεια της ημέρας και να στρώσω καλύτερα το concealer μου.

Σε αυτό το νεσεσεράκι λοιπόν υπάρχουν πάντα δύο, τρία μπορεί και τέσσερα κραγιόν. Το ένα είναι σίγουρα σε φυσική απόχρωση και τα άλλα σε διάφορες, ανάλογα με τη διάθεση που έχω το πρωί.


Αγαπημένο φυσικό κραγιόν, το Estée Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion 120 Extreme Nude

Συνήθως έχω ένα κόκκινο-αγαπημένη επιλογή για εντυπωσιακό μακιγιάζ-, ίσως ένα πορτοκαλί γιατί είναι της μόδας φέτος και ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας μου και μπορεί ένα σε σκούρο τόνο.

FYI: Δείτε πόσο stylish είναι το πορτοκαλί κραγιόν και πώς ταιριάζει ακόμα και στο πρωινό στιλ, από street style φωτογραφίες.

[gallery-717576]

Το παραπάνω απλό, γρήγορο και φυσικό μακιγιάζ μπορεί να μετατραπεί σε εντυπωσιακό αν αλλάξω το φυσικό μου κραγιόν με ένα πιο έντονο. Σήμερα, όπως βλέπετε στη φωτογραφία έχω μαζί μου ένα που έχει 3 πορτοκαλί τόνους και κατά την εφαρμογή, δίνει ombre αποτέλεσμα στα χείλη μου. Με αυτό το κραγιόν, λίγη μάσκαρα και ρουζ παραπάνω και με ένα στρώσιμο των μαύρων κύκλων με κρέμα και concealer είμαι έτοιμη μετά το γραφείο, να απολαύσω με τις φίλες μου ένα χαλαρό ποτό.


Ombre Lips με το Smashbox Be Legendary Triple Tone Lipstick Red Ombre

Έτσι για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.