ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H makeup artist Anastasia συμβουλεύει τι πρέπει να αποφεύγουμε για να έχουμε τέλειο σχήμα φρυδιών


TSVIGKOU

30 Νοεμβρίου 2017

23161578-1902719070056526-2496068107185946624-n.jpg

Να σας πούμε ότι στο εξωτερικό, η Anastsia θεωρείται brow guru ή αλλιώς η expert στο σχήμα φρυδιών. Όχι μόνο για τα προϊόντα που σχεδιάζει αλλά και για τα tips που δίνει και έχει βοηθήσει αρκετές γυναίκες να αποκτήσουν πλούσια, πυκνά φρύδια.

Βρήκαμε λοιπόν 3 από τα πιο σημαντικά που έχει πει η ίδια και σας συμβουλεύουμε να πάρετε κι εσείς σημειωματάριο και να καταγράψετε τα tips της. Είναι εύκολα και σας εγγυόμαστε ότι φέρουν αποτέλεσμα.

Αφήνουμε το τσιμπιδάκι κάτω

"Ξέρετε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που βλέπω; Οι γυναίκες βγάζουν από κάθε σημείο των φρυδιών τους, τρίχες με το τσιμπιδάκι, για να πετύχουν καλύτερο τόξο. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, είναι σημαντικό το φρύδι να είναι μακρύ και πυκνό."

Δε γεμίζουμε ποτέ από πάνω

Όπως συμβουλεύει η ίδια ξεκινάμε να γεμίζουμε το σχήμα των φρυδιών μας από κάτω, προς τα πάνω και όχι το ανάποδο. Κρατάμε την αρχή του φρυδιού πιο φυσική, αραιή και όσο προχωράμε προς τη μέση και προς την άκρη, προσθέτουμε όλο και περισσότερο χρώμα. Πάντα να κάνουμε απαλές κινήσεις με το προϊόν που βάφουμε τα φρύδια, το χρώμα να γεμίζει σταδιακά και να κοιτάμε στον καθρέφτη κάθε κίνηση για να βλέπουμε αν μας αρέσει το αποτέλεσμα.

 

Ας μην το παρακάνουμε με τα προϊόντα για τα φρύδια

Ενώ είναι από τις πρώτες που επισήμανε πόσο απαραίτητο είναι κάθε γυναίκα να έχει ένα μολύβι φρυδιών, η ίδια συμβουλεύει να μην είμαστε υπερβολικές με τη χρήση τους και να δοκιμάζουμε ίσως κάποιο brow gel, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.​

 

 

Συγκεκριμένα αναφέρει, μετά το μολύβι να κάνουμε ένα πέρασμα με το διάφανο gel, για να μαλακώνει το χρώμα, να μη φαίνεται υπερβολικό, ψεύτικο. Μάλιστα όσες έχουν πυκνά φρύδια, δε χρειάζεται καν να χρησιμοποιούν μολύβι

Λέτε αν ακολουθήσουμε όλα τα παραπάνω tips να αποκτήσουμε τα φρύδια της Natalia Castellar; Είναι το μοντέλο με τα πιο εντυπωσιακά φρύδια που έχουμε δει σε γυναίκα. Δείτε και μόνες σας στην gallery που ακολουθεί και θα συμφωνήσετε μαζί μας.

[gallery-715904]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.