ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα trends του 2018 που θέλουμε να δοκιμάσουμε από τώρα


TSVIGKOU

11 Δεκεμβρίου 2017

fenty-bwss18-017.jpg

(Ήταν μια μικρή εισαγωγή για να σας πω με άλαλ λόγια ότι δεν μπορώ να περιμένω την άνοιξη για τα spring trends του 2018, θέλω να τα τολμήσω από τώρα)

MATCHING


Blumarine

Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο trend που είναι να επιλέγουμε ίδια απόχρωση για το κραγιόν και το βερνίκι νυχιών μας. Σαφέστατα πρόκειται για μία παλιά τάση, που ακολουθούν πιστά αρκετές κομψές κυρίες. Για το 2018 λοιπόν αυτό είναι MUST.
Αποφάσισα λοιπόν για το Πρωτοχρονιάτικο look να έχω κόκκινα νύχια, κόκκινα χείλη ίδια με αυτά της φωτογραφίας.

Κάναμε μερικούς συνδυασμούς για εσάς, για να μη δυσκολευτείτε.

[gallery-716287]

EYELASHES


Dior

Τονίζουμε τις κάτω βλεφαρίδες έντονα, όπως και τις άνω. Ένα look που θυμίζει κάτι από Twiggy και κάνει το βλέμμα πιο σαγηνευτικό, πιο sexy τολμώ να πω αφού το έχω ήδη υιοθετήσει στην καθημερινότητά μου.

UPSIDE DOWN LINER


Emporio Armani

Έμφαση στις κάτω ρίζες των βλεφάρων περισσότερη και από αυτή που δίνουμε στις άνω. Ένα trend αρκετά δελεαστικό τολμώ να πω καθώς όλα αυτά τα χρόνια τόνιζα μόνο τις άνω ή εξίσου άνω και κάτω.

HIGHLIGHTER


Fenty

Σειρά έχει το highlighter, το οποίο φέτος δεν είναι διάφανο, είναι χρωματιστό. Ροζ, χρυσό, ακόμα και πράσινο και πραγματικά ανυπομονώ να το επιλέξω για το look των Χριστουγέννων. Θα δημιουργήσω ένα look εμπνευσμένο από τη μοναδική Rihanna.

[gallery-717581]

BURGUNDY EYES

Η κόκκινη σκιά ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα μου και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει σχεδόν σε κάθε γυναίκα. Ενώ αρκετές την έχουμε στο νεσεσέρ, ίσως δεν τη χρησιμοποιούμε τόσο συχνά. Από αυτή την άνοιξη λοιπόν μπαίνει δυναμικά ακόμα και στο καθημερινό makeup look. Εγώ όπως είπαμε δεν περιμένω το 2018, ξεκινάω από τώρα τα burgundy eyes.

[gallery-291350]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.