ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στο A/W18 catwalk της Mary Katratzou οι γυαλάδες μπήκαν στα κατάλληλα σημεία του προσώπου


TSVIGKOU

22 Φεβρουαρίου 2018

27879439-1221409034663344-6444135855375253504-n.jpg

Διαδηλώτρια διέκοψε το show της Mary Katrantzou στο LFW

H makeup artist, Lynsey Alexander που επιμελήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων επέλεξε το top beauty trend που είναι το φυσικό look. Έπαιξε με τις λάμψεις στο πρόσωπο και ουσιαστικά αυτές ήταν η πινελιά που έκαναν εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Στις εσωτερικές κόγχες των ματιών, στην καρδιά του άνω χείλους ήταν τα δύο σημεία όπου το highlighter απλώθηκε γενναιώδορα. 

 

A post shared by Lynsey Alexander (@lynseyalexander) on

Όταν η λάμψη μπαίνει στο συγκεκριμένο σημείο, το βλέμμα ανοίγει και αναδεικνύεται το χρώμα των ματιών. Επίσης τα χείλη φαίνονται πιο σαρκώδη και εντυπωσιακά, όταν ελάχιστο highlighter εφαρμόζεται στο τόξο του έρωτα- το σημείο καρδιά στο άνω χείλος.

[gallery-716760]

Η Lynsey ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ροζ ρουζ στα ζυγωματικά που έκαναν πιο φρέσκο και ζωηρό το αποτέλεσμα.

 

 

 

A post shared by Lynsey Alexander (@lynseyalexander) on

 

Το highlighter δεν πρέπει να λείπει από το γυναικείο νεσεσέρ. Είναι ένα καλλυντικό που φέτος το χειριζόμαστε διαφορετικά απ'ότι είχαμε συνηθίσει τα υπόλοιπα χρόνια. Μπορούμε να το δουλέψουμε με το χέρι, μικρές ποσότητες σε συγκεκριμένα σημεία για να δώσουμε λάμψη και φρεσκάδα ακόμα και στο πιο soft, natural makeup look. Ξεχνάμε τις υπερβολές του strobing και κοιτάμε απλά να αναδείξουμε τα κατάλληλα σημεία του προσώπου μας, δουλεύοντας τοπικά και με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις.

[gallery-718127]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.