ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Setting Spray: Ποιες το χρειαζόμαστε στο νεσεσέρ μας;


TSVIGKOU

14 Μαρτίου 2018

joshua-rawson-harris-458914-unsplash.jpg

Σίγουρα σας έχει τύχει αρκετές φορές να έχετε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, αλλά λίγες ώρες μετά την έξοδό σας από το σπίτι, να βλέπετε ότι η βάση έχει σπάσει και γενικότερα ό,τι προϊόντα έχετε απλώσει στο πρόσωπό σας σα να έχουν χαθεί ή ακόμα και να έχουν τρέξει και έχετε λερωθεί σε κάποια σημεία, όπως για παράδειγμα κάτω από την περιοχή των ματιών.

Από την άλλη ένα από τα άγχη που έχουν οι γυναίκες που βάφονται έντονα είναι πώς θα διατηρήσουν για ώρες αναλλοίωτο το μακιγιάζ τους. Από το πρωί που θα ετοιμαστούν να πάνε στο γραφείο, μέχρι το βράδυ που θα καταλήξουν με καλή παρέα για ένα ποτό ή φαγητό.

All Time Classic Smokey Look, για όσες αγαπούν το έντονο μακιγιάζ

[gallery-717958]

Τα makeup setting sprays λοιπόν είναι η λύση σε όλες εκείνες τις γυναίκες που βάφονται και θέλουν το μακιγιάζ τους να μένει σταθερό στη θέση τους ακόμα και μετά από ώρες ή ακόμα και αν η υγρασία είναι πάνω από 90%. Αν τόσο καιρό αναρωτιέστε γιατί δεν είναι τόσο εντυπωσιακό το μακιγιάζ, όπως όταν φύγατε από το σπίτι ή γιατί έχει τρέξει και έχει σπάσει η βάση σε διάφορα σημεία, τότε το setting spray είναι αυτό που πρέπει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας.

Αρκούν δύο με τρία ψεκάσματα στο πρόσωπό σας για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιλέξτε ένα που ταιριάζει στον τύπο δέρματος-λιπαρό, ξηρό, μεικτό, κανονικό. Επίσης δείτε τι αποτέλεσμα επιθυμείτε matte ή λαμπερό;

Παρακάτω επιλέξαμε κάποια από αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά, τα οποία σας προτείνουμε να δοκιμάσετε.

[gallery-718310]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.