ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τι κρύβει μία beauty editor στο νεσεσέρ της;


TSVIGKOU

27 Μαρτίου 2018

9df371d3-8433-40d2-b15d-1d9617ab0684.jpeg

Μόλις ετοιμαστεί ο καφές και πιω την πρώτη γουλιά, είμαι έτοιμη να προετοιμαστώ για να φύγω για το γραφείο. Βασική προϋπόθεση να φτιάξω το νεσεσέρ μου και να πάρω μαζί μου τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ.

  1. Δεν πάω πουθενά χωρίς το foundation μου, το Naked Skin της Urban Decay. Είναι το υγρό foundation που χρησιμοποιώ τόσο για τα πρωινά, όσο και για τα βραδινά μου looks. Λατρεύω το φυσικό αποτέλεσμα, ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα μου αυτή τη γυαλάδα που με κάνει να φαίνομαι φρέσκια και υγιής. Η υφή του είναι απίστευτα ελαφριά. Μία μικρή ποσότητα αρκεί για να καλύψω το πρόσωπό μου, ενώ πολλές φορές όταν έχω ραντεβού για after office drinks, ανανεώνω το look μου, με μία ακόμη εφαρμογή του συγκεκριμένου προϊόντος, στο πρόσωπό μου.
  2. Ένα ακόμη απαραίτητο προϊόν είναι και η παλέτα, Naked Flushed της Urban Decay. Δίνω χρώμα στα ζυγωματικά μου, κάνω κοψίματα με την πιο σκούρα απόχρωση, ενώ με το highlighter φωτίζω τα σημεία που πρέπει την περιοχή κάτω από τα μάτια, το τόξο του έρωτα, τις εσωτερικές κόγχες των ματιών αλλά και την περιοχή κάτω από το τόξο των φρυδιών μου.
  3. Έχω πάντα μαζί μου δύο κραγιόν, ένα σε ουδέτερη απόχρωση και ένα σε πιο έντονη. Το πρωί, το nude Vice Lipstick στην απόχρωση "Backtalk" της Urban Decay τονίζει τα χείλη μου, χαρίζοντας τους αυτή τη φυσική απόχρωση που όλες θέλουμε, ενώ η υφή του (comfort matte) εγγυάται άνεση και τέλειο ματ αποτέλεσμα. Βέβαια, όταν χρειάζεται να αποκτήσω πιο δυναμικό look, είτε για ένα σημαντικό meeting είτε για μια έξοδο με φίλους μετά το γραφείο, το Urban Decay Vice Lipstick στη θρυλική απόχρωση 714 είναι αυτό που μου ταιριάζει απόλυτα. Η κόκκινη απόχρωση και η mega matte υφή του δένουν απόλυτα με τη σταρένια επιδερμίδα μου και χαρίζουν αυτοπεποίθηση στη συνολική μου εμφάνιση. Σας προκαλώ να δοκιμάσετε όλα τα Vice κραγιόν και να προσπαθήσετε να διαλέξετε μόνο ένα. Ανάμεσα σε τόσες αποχρώσεις (πάνω από 100) και υφές (έχει έξι διαφορετικές!), θα σας φανεί αδύνατο.
  4. Επειδή ποτέ δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να τονίσω μόνο τα χείλη, έχω πάντα μαζί μου και την αγαπημένη μου πασπαρτού παλέτα. Μία παλέτα που περιέχει τις γήινες αποχρώσεις που μπορούν να δημιουργήσουν από το πιο απλό, μέχρι το πιο έντονο smokey look. Ο λόγος για τη Naked παλέτα της Urban Decay, που νομίζω ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας. Περιέχει 12 χρώματα, που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος αλλά και χρώμα μαλλιών, ενώ οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν για τη δημιουργία μακιγιάζ ματιών είναι απίστευτοι. Προσωπικά απλώνω πάντα την ανοιχτή μπεζ απόχρωση-virgin-στο κινητό μου βλέφαρο και στη συνέχεια κάνω γωνία με το αγαπημένο μου δαμασκηνί, καφέ-hustle.
  5. Λίγο πριν φύγω από το σπίτι, δεν ξεχνάω να σετάρω το μακιγιάζ μου με το All Nighter Setting Spray της Setting Spray. Χάρη σε αυτό, το μακιγιάζ μου μένει αναλλοίωτο όλη μέρα, τόσο υπέροχο σαν να έχω μόλις βαφτεί. Και είναι λογικό, αφού υπόσχεται διάρκεια έως και 16 ώρες (και πιστέψτε με, ισχύει!). Μάλιστα, όταν ξέρω ότι με περιμένει μια γεμάτη μέρα, παίρνω μαζί μου τη νέα hot άφιξη στα setting sprays, το All Nighter Pollution Protection Setting Spray. Όχι μόνο διατηρεί το μακιγιάζ μου, αλλά προστατεύει την επιδερμίδα μου από την αστική ρύπανση. Και λατρεύω πόσο φρέσκια αισθάνομαι την επιδερμίδα μου, κάθε φορά που το εφαρμόζω!

Από το δικό μου νεσεσέρ δεν λείπουν ποτέ τα παραπάνω Urban Decay προϊόντα.
Αλήθεια εσείς τι έχετε μέσα στο δικό σας νεσεσέρ;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.