ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα concealers που χρησιμοποιούν οι editors του jenny.gr


TSVIGKOU

22 Απριλίου 2018

philipe-cavalcante-607582-unsplash.jpg

Απ'ότι φαίνεται δεν είμαι η μόνη, τουλάχιστον στα γραφεία του jenny.gr. Σχεδόν όλες στο νεσεσέρ που έχουμε στην τσάντα μας, έχουμε μαζί μας το concealer. "Είναι το προϊόν που με βοηθάει να καλύψω οποιοδήποτε σημαδάκι στο πρόσωπό μου" μου είπε χαρακτηριστικά η Τζουλιάννα και συμφώνησα απόλυτα μαζί της. "Δεν ξέρω τι λένε για τη μάσκαρα, εγώ πάντως δεν ξεμένω ποτέ από concealer", συμπλήρωσε η Στεφανία που είναι η μικρότερη σε ηλικία στα γραφεία.

Ρώτησα λοιπόν τις συναδέλφους, ποιο concealer χρησιμοποιούν και δείτε η κάθε μία τι μου απάντησε:

Τζουλιάννα Καρνέζη: Κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, χωρίς μαύρους κύκλους.

Όπως μου είπε χαρακτηριστικά το γεγονός ότι δεν έχιε μαύρους κύκλους κάνει πιο δύσκολη την έρευνά της, για να βρει το προϊόν που της ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο έχει καταλήξει σε ένα της Laura Mercier, το οποίο χρησιμοποιεί για να καλύπτει και άλλα σημάδια που μπορεί να προκύψουν σε διάφορα σημεία, στο πρόσωπό της.

Αφροδίτη Σακκά: Μεικτή επιδερμίδα, με ελάχιστους μαύρους κύκλους.

Η Αφροδίτη θέλει πάνω από όλα η επιδερμίδα της να είναι φυσική. Δε θέλει να καλύπτει εντελώς σημάδια ή μαύρους κύκλους. Το concealer που χρησιμοποιεί είναι της Clinique.

Στεφάνια Παπαδημητρίου: Λευκή, κανονική επιδερμίδα, με έντονους κύκλους.

Θέλει να εξαφανίζει τους κύκλους από το πρόσωπό της και να δημιουργεί αψεγάδιαστη βάση. Έχει καταλήξει στο concealer της Maybelline, μετά από μεγάλη έρευνα που έκανε στην αγορά.

Τίνα Σβίγκου: Μεικτή επιδερμίδα, με μαύρους κύκλους.

Όπως σας έχω πει πολλές φορές οι μαύροι κύκλοι μου, με ενοχλούν στην εμφάνισή μου. Το concealer που τους καλύπτει, ενώ παράλληλα έχει φυσικό αποτέλεσμα είναι το Double Wear της Estee Lauder.

Δείτε ακόμη looks που μπορείτε να πετύχετε με εφαρμογή του προϊόντος concealer-highlighter στα κατάλληλα σημεία του προσώπου:

[gallery-718127]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.