ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς χρησιμοποιούμε τα μολύβια χειλιών για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα;


TSVIGKOU

19 Ιουνίου 2018

joshua-rawson-harris-659164-unsplash.jpg

Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος να τα χρησιμοποιούμε για να μην κάνουμε λάθη στο σχήμα;

Σε περίπτωση που θέλουμε να μεγαλώσουμε το σχήμα των χειλιών μας, τοποθετούμε το μολύβι στο κέντρο και συγκεκριμένα στο τόξο του έρωτα-όπως συνηθίζουμε να το λέμε-και βγαίνουμε ελάχιστα εκτός σχήματος. Σχηματίζουμε αρχικά το τόξο-την καρδιά που σχηματίζεται στο άνω χείλος και ύστερα εφαρμόζουμε δεξιά και αριστερά. Κάθε φορά που ολοκληρώνουμε μία γραμμή, ελέγχουμε στον καθρέφτη και έχουμε σε ετοιμότητα μία μπατονέτα με concealer για να διορθώσουμε τυχόν λάθη. Συνεχίζουμε στο κάτω χείλος, πάλι με το μολύβι μισό να πατάει στα χείλη μας και μισό να είναι εκτός και ξεκινάμε αυτή τη φορά από τις άκρες προς το κέντρο. Αφού σχηματίσουμε τα χείλη μας, γεμίζουμε το εσωτερικό με κάθετες γραμμές και στο τέλος δίνουμε έμφαση στο κέντρο.

Διαβάστε ακόμη:"Έβαλα στους κύκλους μου πελτέ ντομάτας και αυτό είναι το αποτέλεσμα"

Σε περίπτωση που θέλουμε το σχήμα των χειλιών μας ακριβώς όπως είναι, ακολουθούμε τα ίδια βήματα μόνο που αυτή τη φορά το μολύβι είναι ακριβώς πάνω στα χείλη μας.

Τέλος για όσες θέλουν να κάνουν τα χείλη τους να δείχνουν πιο λεπτά, εφαρμόζουν foundation και τοποθετούν το μολύβι ελαφρώς πιο μέσα από εκεί που ξεκινάει το σχήμα τους, ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

[gallery-718558]

Και αν σκέφτεστε τι χρώμα να επιλέξετε για το καλοκαίρι, η ιδανική πρόταση είναι το κλασσικό κόκκινο. Ένα πασπαρτού χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από ηλικία, στιλ.

[gallery-715738]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.