ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μυήσου στον κόσμο της ομορφιάς από τον κορυφαίο Έλληνα make-up artist, Αχιλλέα Χαρίτο


14 Σεπτεμβρίου 2018

img_4740_copy.jpg

Ο Αχιλλέας Χαρίτος είναι ο άνθρωπος που έχει επηρεάσει με τη δουλειά του την εικόνα της σύγχρονης μόδας και ομορφιάς σε έντυπα, περιοδικά και πασαρέλες. Η αισθητική του, ο τρόπος που προσεγγίζει το κάθε πρόσωπο και τη μοναδικότητά του, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον έχουν καταστήσει κορυφαίο στον χώρο της ομορφιάς.

Με σπουδές στη Σχολή Καλών Τεχνών, όταν χρησιμοποιεί το πινέλο του μοιάζει με ζωγράφο που δημιουργεί σε καμβά. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον χώρο του κινηματογράφου και της διαφήμισης προτού εργαστεί με τεράστια επιτυχία στο χώρο της μόδας και του θεάτρου σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει στο ιστορικό του συνεργασίες με όλα τα γνωστά περιοδικά μόδας, ενώ η εικόνα πάρα πολλών ανθρώπων του θεάτρου, της τηλεόρασης, του τραγουδιού και της πολιτικής ήταν αποτέλεσμα δικής του επιμέλειας. Και αυτός είναι ο λόγος που ο Αχιλλέας Χαρίτος, είναι ο πλέον ιδανικός άνθρωπος, για να μπορέσει να μεταφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, "χτίζοντας" με επαγγελματισμό την νέα γενιά make-up artists της χώρας μας, μέσα από το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων στον Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, θα αποκαλύψει τα μυστικά της αισθητικής και του επαγγελματικού Μακιγιάζ στις σπουδάστριες του.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί την κορυφαία επιλογή επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, έχοντας μία τόσο διακεκριμένη και έμπειρη ομάδα συνεργατών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.