ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έντονες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα; Κι όμως γίνεται!


CHRYSAD

20 Σεπτεμβρίου 2018

maxwell_bwaw1819_13.jpg

Οι μακριές, γυριστές και έντονες βλεφαρίδες είναι ένα από τα beauty goals που έχουμε καθημερινά. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να πετύχουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι φυσικά η μάσκαρα, αλλά τι γίνεται όταν αυτή μας έχει τελειώσει ή απλά δεν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε; Γίνεται να έχουμε «ανοιχτό» βλέμμα χωρίς να απλώσουμε κάποιο προϊόν στις βλεφαρίδες μας; Η απάντηση είναι ναι και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις «γυρίσετε».

Το ειδικό ψαλίδι για τις βλεφαρίδες είναι ο καλύτερος φίλος σας σε αυτές τις περιπτώσεις, αφού –πιστέψτε μας- θα σας κάνει να δείχνετε πιο ξεκούραστες και «ζωντανές» στη στιγμή. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι το γεγονός πως πιστεύουν ότι όσο πιο πολύ πιέζουν το ψαλίδι, τόσο πιο γυριστές θα γίνουν οι βλεφαρίδες τους. Αντιθέτως, αν πιέζετε υπερβολικά, υπάρχει κίνδυνος να τις κόψετε/καταστρέψετε. Απαλές κινήσεις και ελαφριά πίεση είναι το μυστικό!

Αυτό είναι το κούρεμα που θα βλέπετε παντού (και) τον φετινό χειμώνα

Αν θεωρείτε πως αυτή η μέθοδος δεν είναι αρκετά αποτελεσματική, τότε δοκιμάστε να ζεστάνετε το ψαλίδι με το σεσουάρ, κρατώντας το μερικά εκατοστά μακριά του. Η θερμότητα στο ψαλίδι θα λειτουργήσει στις βλεφαρίδες σας ακριβώς όπως το σίδερο για μπούκλες στα μαλλιά σας. Προσοχή φυσικά στην θερμοκρασία – θέλετε να τις γυρίσετε, όχι να τις κάψετε!

Δεν έχετε το ειδικό ψαλίδι στο σπίτι σας; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιήστε μία (ξύλινη, όχι πλαστική) μπατονέτα, αφαιρέστε τα βαμβάκια στις άκρες και ζεστάνετέ την με έναν αναπτήρα, κρατώντας τον σε ασφαλή απόσταση. Σιγουρευτείτε πως είναι ζεστή (όχι καυτή) και πιέστε με αυτήν τις βλεφαρίδες σας με ώθηση προς τα πάνω. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο ακριβώς!

Τέλος, αφού τις γυρίσετε, περάστε από πάνω τους λίγη βαζελίνη, ώστε να τους χαρίσετε λάμψη και είστε έτοιμες.

Μήπως είστε και εσείς ένοχες για αυτά τα λάθη στα φρύδια σας;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.