ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty Icon: Πώς θα πετύχετε το look της Anna Karina με πέντε βήματα


CHRYSAD

6 Οκτωβρίου 2018

anna_karina.jpg

Brigitte Bardot, Jane Birkin, Audrey Hepburn: αυτές οι τρεις σταρ είναι οι πρώτες που έρχονται στο νου όποιου σκέφτεται τα beauty standards των περασμένων δεκαετιών. Παρόλα αυτά, δεν ήταν οι μόνες που ξεχώριζαν εκείνη την εποχή και εμείς είμαστε εδώ για να σας συστήσουμε μερικές ακόμα.

Θυμόμαστε τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ των περασμένων δεκαετιών για να πάρετε έμπνευση

Η Anna Karina, γεννημένη Hanne Karin Bayer στη Δανία, ξεκίνησε την καριέρα της στα 17 της χρόνια, όταν το «έσκασε» για το Παρίσι. Εκεί εργάστηκε ως μοντέλο, γνώρισε την Coco Chanel, η οποία της έδωσε το όνομα Anna Karina και σιγά σιγά μεταπήδησε στο χώρο του κινηματογράφου. Ο Γάλλος σκηνοθέτης Jean-Luc Godard την ανακάλυψε, την ερωτεύτηκε και την έκανε μούσα του και πρωταγωνίστρια πολλών New Wave ταινιών.

Best of Bangs: Από τα icons των 60s, μέχρι τα it-girls του σήμερα

Εκτός από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της, η Anna Karina ξεχώριζε και για το στιλ της, το οποίο αποτελεί έμπνευση μέχρι και σήμερα. Αν θέλετε και εσείς να υιοθετήσετε στοιχεία της, δείτε στην gallery που ακολουθεί τα πέντε βασικά χαρακτηριστικά του beauty look της.

Με αυτό το τρικ των makeup artists θα μπορείτε να φοράτε σκούρο κραγιόν ακόμα και το πρωί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.