ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με αυτό το τρικ των makeup artists θα μπορείτε να φοράτε σκούρο κραγιόν ακόμα και το πρωί


CHRYSAD

2 Οκτωβρίου 2018

christian_dior_waw1617_245.jpg

Μπορεί οι τάσεις στο μακιγιάζ να αλλάζουν κάθε σεζόν, υπάρχουν όμως και κάποιες που βγαίνουν στο προσκήνιο ανάλογα με την εκάστοτε εποχή. Το φθινόπωρο και τα σκούρα κραγιόν πάνε μαζί, για αυτό και τώρα ήρθε η στιγμή να τα βγάλετε ξανά από το συρτάρι που έμειναν κλεισμένα όλους τους προηγούμενους μήνες.

Το χτένισμα που προτείνει ο οίκος Fendi δικαιώνει όλα τα lazy κορίτσια

Όσο όμως κι αν λατρεύουμε όλες τις σκούρες αποχρώσεις, μερικές φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι υπερβολικό και να θυμίζει την Morticia Addams. Και επειδή αυτό το look ταιριάζει μόνο σε εκείνη, σας συμβουλεύουμε να δοκιμάσετε το τρικ των makeup artists των celebrities, ώστε να δείχνετε πάντα όμορφες και stylish. Αυτό που ξεχωρίζει τους επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες είναι η ισορροπία – μπορεί για παράδειγμα να θέλετε να βάλετε σκούρο κραγιόν με ματ επιδερμίδα και μαύρο eyeliner, αλλά είναι πολύ καλύτερο να αφήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο απλά στη ησυχία του.

«Θεωρώ πως το να μην βάφονται υπερβολικά τα μάτια, κρατάει τις ισορροπίες σε ένα look με έντονα σκούρα χείλη», δηλώνει ο makeup artist Patrick Ta, ο οποίος επιμελείται το μακιγιάζ –μεταξύ άλλων – των Olivia Munn και Joan Smalls. «Φυσικά, αυτό εξαρτάται από την κάθε περίσταση, αλλά για ένα καθημερινό glam look προτιμώ τα σκούρα χείλη να συνδυάζονται με λαμπερή επιδερμίδα, λίγο ρουζ και μάσκαρα», συνεχίζει.

Fashionably Chipped: Το nail trend που δεν περιμέναμε ποτέ να δούμε μόλις ήρθε

Δείτε παρακάτω διάφορα makeup looks με πρωταγωνιστές σκούρα κραγιόν και εμπνευστείτε για να φορέσετε τα δικά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.