ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση κόκκινου κραγιόν για εσάς


CHRYSAD

4 Οκτωβρίου 2018

rochas_bwaw1819_071.jpg

Όσο κι αν οι τάσεις αλλάζουν κάθε σεζόν, όσα νέα κραγιόν κι αν αγοράζουμε, πάντα –μα πάντα- νικητής όλων θα είναι το κόκκινο κραγιόν. Οι γυναίκες το επιλέγουν εδώ και πολλές δεκαετίες και θα συνεχίσουν να το κάνουν, αφού είναι ταυτόχρονα σύγχρονο και κλασικό. Όποια το φοράει δείχνει αυτόματα πιο glamorous, λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ με τον κατάλληλο συνδυασμό makeup, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Παρόλα αυτά, πολλές από εσάς δεν το επιλέγετε επειδή θεωρείτε πως δεν σας πηγαίνει, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας διαψεύσουμε. Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να βρείτε την ιδανική απόχρωση – εκείνη που σας κολακεύει ακόμα κι αν είστε εντελώς άβαφη.

Με αυτό το τρικ των makeup artists θα μπορείτε να φοράτε σκούρο κραγιόν ακόμα και το πρωί

Πώς θα βρείτε ποια είναι η κατάλληλη κόκκινη απόχρωση; Κοιτάξτε τις φλέβες στο εσωτερικό των καρπών σας. Είναι μπλε; Αν ναι, τότε έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας και θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κραγιόν που έχουν ως βάση τους το μπλε χρώμα. Αν οι φλέβες σας είναι πράσινες έχετε θερμό και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προτιμάτε τα κόκκινα κραγιόν με βάση το πορτοκαλί χρώμα.

Είναι τόσο απλό! Αν πάλι δεν είστε σίγουρες για τον τόνο της επιδερμίδας σας, προτείνουμε να προμηθευτείτε το πιο διάσημο και δημοφιλές κραγιόν όλων των εποχών, aka το Ruby Woo της MAC.

Με ένα μαγικό τρόπο, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, επειδή στη βάση του έχει και μπλε και πορτοκαλί. Θα το βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα και στο www.maccosmetics.gr.

Δεν πάτε πουθενά χωρίς κραγιόν; Αυτή είναι η νέα τάση που πρέπει να ξέρετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.