ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αν βλέπετε το makeup σαν τέχνη, πρέπει να αποκτήσετε αυτό το coffee table book


CHRYSAD

12 Οκτωβρίου 2018

validated.jpg

Αν αγαπάτε τον λαμπερό κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, τότε σίγουρα έχετε ακούσει το όνομα Val Garland. Πρόκειται για την legendary makeup artist, που έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ σε πολλά shows των μεγαλύτερων οίκων στις Εβδομάδες Μόδας, ενώ αυτή τη στιγμή είναι και Global Makeup Director για την L'Oreal Paris.

Είτε γνωρίζετε ήδη τη δουλειά της, είτε απλά σας αρέσει να γεμίζετε το coffee table σας με αισθητικά όμορφα βιβλία, η νέα κυκλοφορία Validated με την υπογραφή της Val Garland είναι ιδανική για εσάς.

Cherry Smokey Eye: Πώς θα αντιγράψετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού Χειμώνα

Εκτός από φωτογραφικό υλικό από εξώφυλλα, catwalks και φωτογραφίσεις, στο βιβλίο θα βρείτε και quotes από διάφορες προσωπικότητες του χώρου, ενώ η ίδια η Val Garland αποκαλύπτει πως είναι να δουλεύεις με όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Kate Moss, Vivienne Westwood και John Galliano.

Οι fashionable γυναίκες έχουν «συνταξιοδοτήσει» αυτό το makeup trend. Εσείς;

Το Validated είναι ένα must-have βιβλίο για όλους όσοι αγαπάτε τη μόδα, θέλετε να ασχοληθείτε με τον χώρο της ομορφιάς ή είστε makeup artists και μπορείτε να το παραγγείλετε από το Amazon.

Πώς να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση κόκκινου κραγιόν για εσάς

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.