ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ένα προϊόν μακιγιάζ που δεν θα ξαναφορέσει ποτέ η Meghan Markle


CHRYSAD

30 Οκτωβρίου 2018

abaca_616650_0071.jpg

Κλείστε γρήγορα τα μάτια σας και φέρτε στο νου σας την εικόνα της Meghan Markle. Είμαστε σίγουροι πως την φανταστήκατε με το πιο συνηθισμένο της makeup look, με τις γήινες αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν. Λαμπερή επιδερμίδα, εμφανείς φακίδες, ενυδατωμένα χείλη και απαλό smokey eye look είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καθημερινού της μακιγιάζ, το οποίο με μικρές αλλαγές επιλέγει να φοράει και στις πιο επίσημες εμφανίσεις της.

Vampy Lips: Ήρθε η στιγμή να ξαναφορέσετε τα σκούρα κραγιόν σας

Τώρα σκεφτείτε: την έχετε δει ποτέ να φοράει κόκκινο κραγιόν; Ή έστω κάποια άλλη απόχρωση εκτός των nudes; Η απάντηση είναι σπάνια και υπάρχει λόγος για αυτό. Όπως αποκάλυψε ο makeup artist της Daniel Martin, η Meghan αποφεύγει το κόκκινο κραγιόν επειδή δεν νιώθει άνετα. «Μία φορά φόρεσε κόκκινο κραγιόν και δεν ένιωθε καθόλου άνετα. Της αρέσει να μιλάει πολύ και δεν θέλει να πρέπει να ανανεώνει και να τσεκάρει το μακιγιάζ της συνέχεια», εξήγησε.

Πέντε tips για να μην «τρέχει» το μακιγιάζ των ματιών σας

Θέλετε να αντιγράψετε το look της; Δείτε μερικά από τα αγαπημένα της προϊόντα στην gallery που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.