ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Vampy Lips: Ήρθε η στιγμή να ξαναφορέσετε τα σκούρα κραγιόν σας


CHRYSAD

22 Οκτωβρίου 2018

20180221_zaa_nc34_067.jpg

Τα κόκκινα χείλη είναι διαχρονικά και ταιριάζουν σε όλες. Τα nude είναι ευκολοφόρετα και κατάλληλα για κάθε στιγμή της μέρας και όλα τα έντονα χρώματα (φούξια, πορτοκαλί κτλ) είναι άκρως εντυπωσιακά.

Παρόλα αυτά, με τον καιρό να γίνεται ολοένα και πιο κρύο, ήρθε η στιγμή που μπορείτε άφοβα να φορέσετε ξανά τις αγαπημένες σας σκούρες αποχρώσεις κραγιόν στα χείλη σας. Λέμε ξανά γιατί τα vampy χείλη εμφανίστηκαν ως τάση πριν από δύο-τρία χρόνια και κάθε χειμώνα επανέρχονται δυναμικά. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η δεκαετία των 90s επηρεάζει ακόμα τα trends του σήμερα. Όπως και να έχει, τα σκούρα κραγιόν θα φορεθούν και φέτος, οπότε καλά θα κάνετε να προμηθευτείτε ένα, εάν δεν έχετε ήδη στη συλλογή του μακιγιάζ σας.

Οι 5+1 πιο δυνατές τάσεις στα κραγιόν του φετινού χειμώνα

Ξέρουμε, τα σκούρα χείλη δεν είναι για όλες και σίγουρα απαιτούν αυτοπεποίθηση για να τα υιοθετήσετε, οπότε αν εσείς είστε «πρωτάρες» ξεκινήστε με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν και σιγά σιγά τολμήστε πιο goth αποχρώσεις. Πιστέψτε μας, δεν είναι τόσο δύσκολο να συνδυάσετε αυτά τα χρώματα και αν βρείτε το κραγιόν με τη σωστή απόχρωση για εσάς, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Πώς να επιλέξετε την τέλεια απόχρωση κόκκινου κραγιόν για εσάς

Δείτε στην gallery που ακολουθεί πώς έχουν φορέσει τα vampy χείλη διάφορες celebrities του Hollywood και πάρτε έμπνευση.

Με αυτό το τρικ των makeup artists θα μπορείτε να φοράτε σκούρο κραγιόν ακόμα και το πρωί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.