ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το makeup trick της Meghan Markle για να δείχνει πάντα ξεκούραστη


CHRYSAD

15 Νοεμβρίου 2018

20181016_zaa_ap2_078.jpg

Υπάρχουν μέρες που καταφέρνουμε να κοιμηθούμε 8 ώρες και να πάμε στο γραφείο ξεκούραστες και λαμπερές. Υπάρχουν όμως και μέρες που το προηγούμενο βράδυ έχουμε ξενυχτήσει βλέποντας απανωτά επεισόδια από την αγαπημένη μας σειρά στο Netflix και ξυπνάμε με μαύρους κύκλους που θα ζήλευαν ακόμα και τα panda.

Η Meghan Markle κάτι μας λέει πως δεν έχει την ίδια καθημερινότητα με εμάς, αλλά σαν Δούκισσα πρέπει να δείχνει συνέχεια απαστράπτουσα και κομψή και τα κόκκινα, κουρασμένα μάτια δεν είναι αυτό που θα λέγαμε επιτομή της κομψότητας. Ακριβώς για αυτό η ίδια έχει λατρέψει το παρακάτω makeup trick, το οποίο φυσικά είναι γνωστό στους makeup artists εδώ και δεκαετίες.

Το ένα προϊόν μακιγιάζ που δεν θα ξαναφορέσει ποτέ η Meghan Markle

Ο λόγος για το μπεζ μολύβι που τοποθετείται στρατηγικά στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφάρων, «ανοίγοντας» το βλέμμα και καλύπτοντας τυχόν κοκκινίλες. Πιστέψτε μας, είναι πραγματικά miracle worker!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας για κάτω από έξι ώρες ύπνου, θυμηθείτε να το δοκιμάσετε και κανείς δεν θα το καταλάβει.

Βρήκαμε τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της Meghan Markle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.