ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το λαμπερό make up look της Emma Stone που ξεχώρισε στα Golden Globes 2019


Ελένη Τσούτση

7 Ιανουαρίου 2019

20190106_zaea_p124_011.jpg

Στις φετινές Χρυσές σφαίρες ομολογουμένως οι λαμπερές παρουσίες ήταν πολλές και κάθε εμφάνιση είχε "κάτι να μας δώσει". Την εμφάνιση όμως που λατρέψαμε - για την απλότητά της και τη φυσική της φινέτσα- ήταν εκείνης της Emma Stone. H Emma Stone έχει καταστήσει σαφές ότι αδιαφορεί για τους κανόνες ομορφιάς μιας κοκκινομάλλας και την είδαμε να φοράει υπέροχα μια λαμπερή ροδακινί σκιά ματιών, αποδεικνύοντας μια για πάντα ότι οι κοκκινομάλλες δεν χρειάζεται να φοβούνται τις ροδακινί αποχρώσεις.

Η Stone κατάφερε να κρατήσει τις ισορροπίες καθώς συνδύασε άψογα στους ίδιους χρωματικούς τόνους το make up look της, τα μαλλιά της αλλά και το φόρεμά της. Θύμισε έντονα παλιό glam Hollywood και η κομψή της εμφάνιση ξεχώρισε με την απλότητά της.

Χρησιμοποίησε μία ροδακινί σκιά με λάμψεις και ένα ελαφρώς ροζ- ροδακινί κραγιόν και μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ έδωσε ένα γρήγορο μάθημα μακιγιάζ σε όλες κοκκινομάλλες.

L'Oréal Havana Camila Cabello Oh-Na

Mac Lipstick / Palina Rojinski

Δείτε ακόμη:

Τα καλύτερα hair και make up looks των Golden Globes 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.