ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να πετύχετε το λαμπερό μακιγιάζ της Cate Blanchett


Ελένη Τσούτση

15 Φεβρουαρίου 2019

cate_blanchett_bafta.jpg

Η εμφάνιση της Cate Blancett στα φετινά βραβεία BAFTA ήταν αυτή που αναμφίβολα ξεχώρισε. Η ίδια ήταν υπέρλαμπρη τόσο με το ιδιαίτερο φόρεμα που επέλεξε για την glamour βραδιά αλλά κυρίως με το makeup look – που αναδείκνυε υπέροχα τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Ανακαλύψαμε όλα τα beauty προϊόντα που επέλεξε για μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της, φυσικά ως Global Beauty Ambassador του οίκου Armani, εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά το brand. Όλα τα βήματα και τα προϊόντα του προσώπου που χρησιμοποιήθηκαν για το makeup look που μπορείτε να τα αντιγράψετε και εσείς.

Για την περιποίηση της επιδερμίδας της χρησιμοποίησε τη κρέμα προσώπου Crema Nera Supreme Reviving Cream και έπειτα το serum, Crema Nera Supreme Reviving Serum για να επιτύχει την απόλυτη ενυδάτωση και να προετοιμάσει κατάλληλα το δέρμα της για το μακιγιάζ. Ο συνδυασμός των δυο προιόντων είναι η καλύτερη αρχή για ένα τέλειο αποτέλεσμα καθώς θρέφει και παράλληλα συσφίγγει το πρόσωπο.

Έπειτα, χρησιμοποίησε για τη βάση το Luminous Silk Foundation στην απόχρωση #3.5 που έδωσε μια όμορφη απαλή κάλυψη στο πρόσωπό της και έδωσε φως στα μάτια με το Power Fabric Concealer.

Δεν παρέλειψε να κάνει ακόμη πιο ματ το αποτέλεσμα με τη πούδρα, Neo Nude Fusion Powder στην απόχρωση #4 και να δώσει λάμψεις στα ζυγωματικά της με το Fluid Sheer στην απόχρωση #2 και να δώσει φρεσκάδα με το ρουζ, Neo Nude A-blush στην απόχρωση #50 για το απόλυτο glow makeup look.

Για τα μάτια επέλεξε να κάνει ένα ελαφρύ smokey eye με καφέ αποχρώσεις από την παλέτα Eye Quattro Eyeshadow Palette και για να δώσει extra ένταση στο βλέμμα ενώ στην εξωτερική γωνία χρησιμοποίησε το High Precision Brow Pencil στην απόχρωση #2. Φυσικά, το βλέμμα ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την Eccentrico Mascara στην απόχρωση #1.

Για τα χείλη της η αγαπημένη ηθοποιός προτίμησε μια απαλή nude απόχρωση, το Ecstasy Shine στην απόχρωση #100.

Get the look! Λάμψτε και εσείς στην επόμενη εξοδό σας όπως η Cate Blanchett!

Δείτε ακόμη:

BAFTA 2019: Tα καλύτερα beauty looks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.