ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

No makeup look: Πως να πετύχετε το μακιγιάζ που πρωταγωνιστεί στα catwalks


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2019

street_fashion_waw1718_262.jpg

Δεν είναι τυχαίο που το makeup no makeup συνεχίζει να είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει εδραιωθεί στο κόσμο της ομορφιάς και το επιλέγουν πολλοί διάσημοι οίκοι καθώς δίνει τη φρεσκάδα και τη φυσικότητα που επιθυμούν στα μοντέλα τους.

Πως μπορείτε να αποκτήσετέ το ιδανικό makeup no-makeup look;

Το μυστικό βρίσκεται στη βάση, δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθούμε να καλύψουμε τυχόν ατέλειες – δυσχρωμίες, σπυράκια, μαύρους κύκλους και το «παρακάνουμε» με την υπερβολική κάλυψη. Στο no makeup look δεν είναι ενοχλητικό να φαίνονται τα ψεγάδια, άλλωστε αυτή είναι η αρχή του. Το κατάλληλο foundation αλλά και το ανάλογο πινέλο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ.

Πώς θα εφαρμόσετε το foundation;

Επιλέξτε ένα πινέλο για να απλώσετε το foundation και απλώστε το ομοιόμορφα, χωρίς όμως να αφήνουμε πολύ προϊόν στο κέντρο του προσώπου καθώς έτσι θα κάνετε μία βαριά βάση. Όταν τελειώσετε τη βάση τότε περάστε με ότι έχει μείνει στο πινέλο και τη μύτη σας για να είναι φρέσκο και νεανικό το αποτέλεσμα.

Inglot Amc Cream Foundation

Inglot Make up Brush 475

Δοκιμάστε το no makeup look και είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψετε!

Δείτε ακόμη:

Τα hair looks των fashion girls που εντυπωσίασαν στο LFW 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.