ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3+1 λάθη που κάνετε στην εφαρμογή του bronzer


Ελένη Τσούτση

9 Απριλίου 2019

49276630_289445481738748_8945153944531536388_n-2.jpg

Το bronzer ίσως το έχουμε συνδυάσει περισσότερο με την άνοιξη και το καλοκαίρι αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να το φοράμε όλο το χρόνο και να δημιουργούμε εντυπωσιακά makeup looks. Επίσης, το bronzer ζεσταίνει το πρόσωπό και του δίνει σχήμα. Βέβαια, η εφαρμογή πρέπει να γίνεται προσεκτικά καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να είναι υπερβολικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ?????? | ?????? ?????? (@andrea_tiller) on

Ποια είναι αυτά τα λάθη;

#1 Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε τη κατάλληλη απόχρωση bronzer για την επιδερμίδα σας. Όταν το bronzer είναι είτε πολύ σκούρο, είτε πολύ ανοιχτό για το χρώμα του δέρματός σας, δημιουργείται ένα όχι κολακευτικό εφέ που ξεχωρίζει από τη βάση.

#2 Αποφύγετε να πάρετε πολύ ποσότητα bronzer καθώς το τελικό αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό. Παίρνετε με το πινέλο λίγη ποσότητα ώστε να «χτίσετε» το ιδανικό αποτέλεσμα και εφαρμόστε το στα ζυγωματικά του προσώπου σας και ελαφρώς στα ψηλά σημεία του μετώπου.

#3 Χρησιμοποιείτε λάθος πινέλο. Το ιδανικό πινέλο για bronzer είναι μαλακό κοφτό και όχι με πολύ πυκνές τρίχες, ώστε να απλώνει ομοιόμορφα το προϊόν.

#4 Φοράτε το bronzer σας σε λάθος υφή. Αν η επιδερμίδα σας έχει ατέλειες καλό είναι να αποφύγετε ένα bronzer με glitter και γυαλιστερό τελείωμα.

 

Δείτε ακόμη:

Matte lipsticks 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.