ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tips για το καλοκαιρινό σας μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

12 Μαΐου 2019

abaca_628426_018-2.jpg

Καθώς πλησιάζουμε προς το Καλοκαίρι, είναι η ώρα να κάνουμε ένα beauty update-ένα summer cleaning στο νεσεσέρ μας. Σε αντίθεση με το χειμώνα, γι αυτή την εποχή χρειαζόμαστε φρέσκα, νέα χρώματα. Από το απαλό λιλά, στο ζωντανό ροζ και σίγουρα μερικές πινελιές από το χρυσό του ηλιοβασιλέματος.

Ακόμα και για το άρωμά μας, θέλουμε να έχει νότες από αρώματα λουλουδιών αλλά σίγουρα να μας θυμίζει και κάτι από το αντηλιακό μας.
Σκεφτείτε φρεσκάδα, καθαριότητα, νεότητα, και αναμφισβήτητα τη γυναικεία γοητεία την οποία θέλετε να αναδείξετε, αυτή την εποχή. Κάντε στην άκρη μουντά χρώματα, βαριές υφές και σκληρές τεχνικές στο μακιγιάζ. Επικεντρωθείτε σε luxury όψη της επιδερμίδας σας και αναδείξετε τη φρέσκια όψη του προσώπου σας!

Κάθε σεζόν έχουμε τα trends και τις all time classic επιλογές. Κάθε γυναίκα επιλέγει να ακολουθήσει αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ της ή ανάλογα με την περίσταση διαλέγει το makeup look που θα επιλέξει.

Καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά μας και το χρώμα επιβάλλεται να μπει πιο έντονα στο καθημερινό μας beauty look!

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.