ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Δημιουργούμε βήμα βήμα το εντυπωσιακό makeup look της Julia Roitfeld


Ελένη Τσούτση

7 Ιουνίου 2019

sp_hypnose.jpg

Η Julia Roitfeld ξεχωρίζει καθώς είναι μια σύγχρονη γυναίκα που επιτυγχάνει κάθε στόχο της επιδεικνύοντας δυναμισμό και τόλμη. Είναι το απόλυτο beauty icon και η επιτομή της κομψότητας γεγονός που μας κάνει να θέλουμε να αντιγράψουμε κάθε makeup look της. Οι έντονες βλεφαρίδες φροντίζει πάντα να είναι το σημείο αναφοράς στο μακιγιάζ των ματιών της καθώς με αυτό τον τρόπο δημιουργεί τα πιο σαγηνευτικά looks.

Η Lancôme βρήκε στο πρόσωπο της Julia Roitfeld τη νέα της μούσα καθώς είναι μια λαμπερή γυναίκα που συνδυάζει τόσο εύστοχα την κομψότητα με την ευφυΐα και το ταλέντο. Κάθε της εμφάνιση είναι μοναδική και η απλότητα της ασυναγώνιστη, το καθημερινό μακιγιάζ που επιλέγει μας χαρίζει απλόχερα έμπνευση για μια αψεγάδιαστη εμφάνιση με έμφαση στα μάτια.

Τα βήματα που ακολουθεί για το αγαπημένο της makeup look είναι απλά και της προσφέρουν καθημερινά ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα.

Το πρώτο βήμα που κάνει είναι να εφαρμόσει το Teint Idole Wear στην απόχρωση 024 με απαλές κινήσεις σε όλο της το πρόσωπο για να καλύψει τυχόν ατέλειες και να δημιουργήσει τον τέλειο καμβά. Η ομοιόμορφη και φυσική όψη αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το δεύτερο βήμα και το πιο σημαντικό είναι να εστιάσει στο μακιγιάζ των ματιών της. Χρησιμοποιεί τα χρώματα από την παλέτα Hypnôse palette French Nude δίνοντας λάμψη στο καπάκι των ματιών της. Για extra ένταση συνεχίζει δημιουργώντας μια γραμμή eyeliner με το το Artliner στην απόχρωση 01 Noir και φυσικά τελειοποιεί το eye look με την Hypnôse Drama mascara που κάνει το βλέμμα της ακαταμάχητο.

Άλλωστε από ένα natural makeup look μέχρι ένα εντυπωσιακό βραδινό smokey eye, η μάσκαρα είναι το πλέον απαραίτητο beauty item αφού ολοκληρώνει μοναδικά κάθε eye look, χαρίζοντας ένταση και λάμψη στο βλέμμα. Η μάσκαρα δεν είναι τυχαία αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ κάθε γυναίκας που λατρεύει να «μιλάει» με τα μάτια της.

Η πιο συχνή ερώτηση στον κόσμο του μακιγιάζ είναι: πώς θα αποκτήσουμε πιο πλούσιες βλεφαρίδες εύκολα και γρήγορα;

Την απάντηση την δίνει εδώ και 15 χρόνια η μάσκαρα Hypnôse Drama της Lancôme η οποία από το 2014 φροντίζει να χαρίζει σε όλες τις γυναίκες ακαταμάχητο βλέμμα μόνο με ένα πέρασμα. Έχει όλα όσα αναζητάμε από μια μάσκαρα αφού προσφέρει στις βλεφαρίδες τον απόλυτο όγκο ενώ παράλληλα τις διαχωρίζει. Το πανίσχυρο βουρτσάκι είναι το κλειδί της σύνθεσής της και αυτό που την έχει κάνει την αγαπημένη μάσκαρα όλων τις γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας και τύπο βλεφαρίδων.

Ένα ακόμη στοιχείο που την κάνει ακαταμάχητη είναι οι έντονες μαύρες χρωστικές που χαρίζουν έντονο και βαθύ χρώμα στις βλεφαρίδες ενώ το σύμπλεγμα με σύστημα τριπλής επικάλυψης δημιουργεί μία ρευστή υφή, για ευπροσάρμοστο όγκο σε κάθε βλεφαρίδα.

Η Julia Roitfeld συνεχίζει με το τρίτο βήμα που είναι να τονίσει τα μαγουλά της με το Blush Subtil στην απόχρωση 031 και τέλος να εφαρμόσει το κραγιόν L’Absolu Rouge Drama Matte 510 σε έναν ιδιαίτερο nude τόνο. Η ίδια λατρεύει το dramatic look και το μυστικό της να το αποκτήσει είναι η Hypnôse Drama mascara της Lancôme.

Δείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει το αγαπημένο της makeup look εδώ:

H Hypnôse Drama είναι η εμβλητική μάσκαρα της Lancôme και φέτος έχει επέτειο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη γιορτάσει αυτή την πολυετή παρουσία στο κόσμο της ομορφιάς με γυναίκες που το βλέμμα τους αποπνέει δυναμισμό και θηλυκότητα. Την ωδή στην Hypnôse ενσαρκώνουν οι πρέσβειρες της Lancôme Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Isabella Rossellini, Lily Collins, Taylor Hill και η μούσα παγκοσμίου επιπέδου Chiara Ferragni, από κοινού με τις κορυφαίες διαμορφώτριες της κοινής γνώμης Julia Roitfeld και Fiona Fussi.

Εμπνευστείτε και εσείς λοιπόν και δημιουργήστε looks με απόλυτο πρωταγωνιστή το βλέμμα σας με την διαχρονική Hypnôse Drama και υπνωτίστε τους γύρω σας. Άλλωστε η αυτοπεποίθηση και η γοητεία κρύβεται στα μάτια σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.