ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3+1 makeup tips για γυναίκες με φακίδες


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2019

3+1 makeup tips για γυναίκες με φακίδες

Οι φακίδες είναι σίγουρα χαριτωμένες και ταιριάζουν τέλεια με το καλοκαιρινό look, ωστόσο αρκετές γυναίκες επιλέγουν να τις κρύβουν. Τα τελευταία χρόνια όμως βλέπουμε τις φακίδες να είναι τάση και μάλιστα τους makeup artists να τις δημιουργούν στα μοντέλα. Σήμερα συγκεντρώσαμε τα καλύτερα tips που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις φακίδες σας.


#1. Αποφύγετε τα βαριά make up που δημιουργούν στρώματα στο δέρμα. Επιλέξτε απλές mineral πούδρες ή ενυδατικές κρέμες με χρώμα ή κρέμες BB. Με ένα απαλό καλυπτικό προϊόν θα έχετε ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα και οι φακίδες θα είναι ελαφρώς ευδιάκριτες.


#2. Χρησιμοποιήστε ρουζ σε αποχρώσεις του ροζ αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σε αποχρώσεις του ροδακινί αν έχετε μελαψή επιδερμίδα. Γενικά, επιλέξτε αποχρώσεις που είναι κοντά στο φυσικό σας χρώμα και τις φακίδες για να έχετε ομοιομορφία και όχι έντονη αντίθεση.


#3. Το μαύρο περίγραμμα ή eyeliner και η μάσκαρα είναι αρκετά για να τονίσετε τα μάτια σας, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και σκιές ματιών σε απαλές αποχρώσεις που δένουν με το χρώμα του δέρματος και φωτίζουν τα μάτια. Αποφύγετε όμως τις έντονες αποχρώσεις του καφέ γιατί το αποτέλεσμα θα είναι μουντό.


#4. Για τα χείλη επιλέξτε αποχρώσεις του ροζ ή ροζ – καφέ ή κοραλλί για να δημιουργήσετε αντίθεση και να αναδείξετε περισσότερο τις φακίδες. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και nude αποχρώσεις, όμως θα πρέπει να δένουν τέλεια με το χρώμα του δέρματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.