ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μάσκαρα ματιών: Ένα διαχρονικό trend που αγαπούν οι γυναίκες


Ελένη Τσούτση

9 Σεπτεμβρίου 2019

Μάσκαρα ματιών: Ένα διαχρονικό trend που αγαπούν οι γυναίκες

Αν κάναμε ένα σύντομο γκάλοπ για το ποιο beauty item είναι το αγαπημένο των γυναικών τότε η μάσκαρα θα ήταν η νικήτρια με διαφορά. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάσκαρα ματιών θα είναι για πάντα το απόλυτο γυναικείο trend, που θα λατρεύουν να φοράνε οι γυναίκες. Αρκεί μόνο ένα πέρασμα για να αποκτήσετε ένα γοητευτικό βλέμμα και φυσικά να επιλέξετε την κατάλληλη που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας  μακριές και πυκνές.

jenny.gr

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε λοιπόν το πιο όμορφο βλέμμα που μαγνητίζει τους γύρω σας;

#1. Η αδιάβροχη μάσκαρα ματιών

Ίσως πολλές γυναίκες φοβούνται να την χρησιμοποιήσουν καθώς μετά θα δυσκολευτούν να την αφαιρέσουν αλλά πλέον υπάρχουν αδιάβροχες μάσκαρες που αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα  με τα προϊόντα ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να βάλετε την  αδιάβροχη μάσκαρα ακόμη και με καταιγίδα!

Η αδιάβροχη μάσκαρα υπόσχεται να σας βγάλει ασπροπρόσωπες μέχρι και τις πιο ζεστές ημέρες, ακόμη και μετά από μια βουτιά στη θάλασσα.

L’Oréal  Volume Million Lashes Αδιάβροχη Μάσκαρα

jenny.gr

#2. Η χρωματιστή μάσκαρα ματιών

Αν σας αρέσει να ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα τότε μια χρωματιστή μάσκαρα θα σας λύσει τα χέρια και θα γίνει η αγαπημένη σας όλες τις εποχές. Γιατί να μην επενδύσετε λοιπόν σε μια μωβ μάσκαρα για τις επόμενες φθινοπωρινές σας εμφανίσεις;

Πλέον μπορείτε να βρείτε μάσκαρα ματιών με νέες, ειδικές συνθέσεις, ώστε να κάνετε μια εύκολη εφαρμογή, χωρίς κόμπους και διαχωρισμό των βλεφαρίδων, προσφέροντας παράλληλα έντονο όγκο σε οποιοδήποτε χρώμα κι αν επιλέξετε. Εξάλλου, όπως και να το κάνουμε, μια χρωματιστή, για παράδειγμα μωβ μάσκαρα, δίνει ένα πιο ελκυστικό αποτέλεσμα με ένταση στο βλέμμα. Οι χρωματιστές μάσκαρες ματιών είναι το trend που επέστρεψε από τις δεκαετίες ‘80 και ‘90 και δεν βρίσκουμε κανέναν λόγο για να μην το εντάξετε στο καθημερινό σας μακιγιάζ.

Αν ακόμη δεν σας πείσαμε, ξεκινήστε με μια μωβ μάσκαρα ματιών. Γιατί;
Γιατί αυτό το χρώμα, ενώ φαίνεται πολύ έντονο στο βουρτσάκι, είναι αυτό που ταιριάζει με τις περισσότερες επιδερμίδες και χρώματα ματιών.

L’Oréal Paradise Berry Μάσκαρα

jenny.gr

 

 

 

 

Tip:

Aν λερωθείτε από την εφαρμογή της μάσκαρα, πρώτα θα πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει για να αφαιρέσετε το σημάδι. Ο τέλειος τρόπος, για να μην λερωθείτε ποτέ ξανά είναι να κοιτάτε προς τα κάτω όταν την εφαρμόζετε.

Βέβαια, όποια μάσκαρα και να διαλέξετε, είτε μωβ, είτε μαύρη μην ξεχνάτε και τα παρακάτω που αφορούν στην εφαρμογή της:

Όταν πιστεύετε πως το φιαλίδιο της μάσκαρας έχει αρχίσει να τελειώνει, τότε αρχίζετε να βάζετε και να βγάζετε το βουρτσάκι της, θεωρώντας πως έτσι θα πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο προϊόν. Κάνετε όμως λάθος. Στην πραγματικότητα δεν μαζεύετε όση μάσκαρα έχει απομείνει μέσα στο σωληνάριο, αλλά βάζετε αέρα μέσα, κάτι που στεγνώνει το προϊόν. Προτιμήστε να παίρνετε προϊόν από την κεφαλή του προϊόντος, διαφορετικά ήρθε η ώρα να πάρετε μια καινούργια μάσκαρα ματιών.

Ακόμη, αν ανήκετε σε αυτές που έχουν πυκνές βλεφαρίδες, φροντίστε το βουρτσάκι της μάσκαρα που θα επιλέξετε να είναι εξίσου πυκνό, ώστε να μπορεί να εφαρμόσει σωστά στις βλεφαρίδες σας. Βεβαιωθείτε πως το βουρτσάκι είναι απαλό και μάθε να απλώνετε τη μάσκαρα    ομοιόμορφα και σε πλούσιες δόσεις!

Από την άλλη, αν είστε τυχερές κι έχετε φυσικές μακριές βλεφαρίδες, τότε βρείτε ένα βουρτσάκι με τρίχες σε διάφορα μήκη με ελικοειδή φορά, που να σχηματίζουν μικρά τριγωνάκια από τη βάση ως τις άκρες, ώστε το προϊόν να πηγαίνει σε όλο το μήκος της μάσκαρα. Τέλος, μην ξεχνάτε πως η μάσκαρα ματιών που θα επιλέξετε -αδιάβροχη ή μη- είναι καλό να δίνει περισσότερο όγκο, αφού έχετε ήδη πετύχει το μήκος.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.