ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 4 μεγαλύτερα makeup trends που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο


12 Σεπτεμβρίου 2019

 Τα 4 μεγαλύτερα makeup trends που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο

Αν σας αρέσει το μακιγιάζ και αγαπάτε να μαθαίνετε τις νέες τάσεις, τότε θα ανυπομονείτε να μάθετε όλα τα νέα trends που θα βλέπουμε παντού γύρω μας τη νέα σεζόν για να μπορέσετε να τις υιοθετήσετε asap και να εντυπωσιάσετε.

Ξεχωρίσαμε 4 make up looks και διαφορετικά μακιγιάζ που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε και να ξεχωρίσετε. Η έμπνευση είναι τόσο τα catwalks όσο και τα it girls που παρατηρούμε στους δρόμους των πιο γνωστών fashion πόλεων.

Τα νέα beauty trends έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά και το πρόσωπο σας. Παρακάτω θα βρείτε ποια είναι αυτά που θα θέλετε να τα αντιγράψετε και θα δώσουν ένα extra vibe στιλ στην εικόνα σας. Γεωμετρίες, χρώματα και λάμψεις είναι μερικά από αυτά που θα σας εμπνεύσουν:

#1. Natural makeup look

Το φυσικό μακιγιάζ και το no makeup look συνεχίζει να αποτελεί την κορυφαία επιλογή και το Φθινόπωρο. Πρόκειται για ένα makeup trend που αναδεικνύει την φυσική ομορφιά και δεν χρειάζεται πολλά καλλυντικά προϊόντα για να εφαρμοστεί - με λίγο concealer, ένα lip balm και μια πινελιά μάσκαρα είναι αρκετά για το τέλειο αποτέλεσμα.

#2.Glitters

Είτε σε μίνιμαλ στιλ με διακριτικό liner είτε με πιο drama look τα μάτια σας θα αποκτήσουν την τέλεια λάμψη.

#3. Καφέ / χρυσές σκιές ματιών

Μια χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιηθεί πολύ τόσο το φθινόπωρο, όσο και το χειμώνα στο μακιγιάζ ματιών είναι οι καφέ αποχρώσεις και οι χρυσές. Πρόκειται για κλασσικές και γήινες επιλογές χρωμάτων που όλες έχουμε αγαπήσει.

#4. Glossy βλέφαρα

Μια ακόμη από τις τάσεις στο μακιγιάζ είναι και τα glossy βλέφαρα. Εντυπωσιακό μεν, αλλά δύσκολο να πετύχει, καταστρέφοντας όλο το βάψιμο του προσώπου. Ωστόσο στις εβδομάδες μόδας αποτέλεσε ένα από το κορυφαία μακιγιάζ που προτείνουν οι makeup artists για την σεζόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.