ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ανακαλύψαμε την απόλυτη συλλογή μακιγιάζ που θα σας χαρίσει λάμψη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

9 Δεκεμβρίου 2019

Ανακαλύψαμε την απόλυτη συλλογή μακιγιάζ που θα σας χαρίσει λάμψη και αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Οποιοδήποτε festive outfit θα ήταν ημιτελές χωρίς το σωστό make-up και η εποχή προτάσσει το fresh look και την ανάδειξη των καλύτερων χαρακτηριστικών του προσώπου μας με τον πιο φυσικό τρόπο! Less is more, λοιπόν, και στο εορταστικό μακιγιάζ και το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας και του τέλειου glam chic look βρίσκεται, βέβαια, στη βάση!

jenny.gr

Δοκιμάσαμε το Foundation της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο της Korres και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Πετύχαμε κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα και καθώς η υγρή, ελαστική υφή του foundation απλώνεται ομοιόμορφα και γίνεται ένα με την επιδερμίδα, καταλάβαμε τι πραγματικά σημαίνει ο όρος second-skin effect! Ένα προϊόν που το εφαρμόζεις, βλέπεις την τέλεια κάλυψη και το φυσικό αποτέλεσμα, αλλά δεν το αισθάνεσαι. Τα σημάδια κούρασης εξαφανίστηκαν και το πρόσωπο φαινόταν ανανεωμένο, φρέσκο, με αυτή την πολυπόθητη λάμψη υγείας. Παράλληλα το συγκεκριμένο foundation φροντίζει την επιδερμίδα, καθώς είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ενυδατώνοντας και ενισχύοντας τη λάμψη του δέρματος.

jenny.gr

Στη συλλογή μακιγιάζ Άγριο Τριαντάφυλλο της Korres βρήκαμε, επίσης, το απόλυτο Concealer. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός, χαρίζει μοναδική φωτεινότητα στο βλέμμα, ενώ καλύπτει τους  μαύρους κύκλους, χωρίς να σπάει στις γραμμές. Το βλέμμα είναι ξεκούραστο, εκπέμπει λάμψη! Αυτό που το κάνει, επίσης, μοναδικό είναι η μεταξένια, μη-λιπαρή αίσθηση που αφήνει κάτω από τα μάτια.

jenny.gr

Αφού πετύχαμε την τέλεια βάση, σειρά έχουν οι λάμψεις! Το Illuminator και η Illuminating Πούδρα της συλλογής Korres – τα δικά μας πλέον αγαπημένα! - είναι τα εύχρηστα προϊόντα που θα δώσουν τη σωστή δόση λάμψης στα σωστά σημεία, ξεκινώντας από τα μάτια και τα ζυγωματικά. Το Άγριο Τριαντάφυλλο Illuminator, σε μορφή pen, χάρη στις μοναδικές πέρλες που περιέχει, χαρίζει εντυπωσιακό mirror-shine effect, αναζωογονώντας συνολικά την όψη του προσώπου. Είναι τέλειο για να δώσουμε άμεση λάμψη και έμφαση και σε μικρότερες περιοχές, κάτω από το τόξο των φρυδιών ή στη μέση του άνω χείλους και στην άκρη του πηγουνιού για να τονίσουμε τα χείλη.

jenny.gr

Η  Άγριο Τριαντάφυλλο Illuminating Πούδρα, από την άλλη, με μεταξένια υφή δημιουργεί ένα διάφανο πέπλο λάμψης. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, μία διακριτική σατινέ λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά στα ζυγωματικά και κατά μήκος της μύτης, ενώ για ακόμα πιο εντυπωσιακά έντονη λάμψη, ταμπονάρουμε το προϊόν στα επιθυμητά σημεία του προσώπου με υγρά δάχτυλα. Συστήνουμε ένα πέρασμα και στο ντεκολτέ!

jenny.gr

Τη συλλογή μακιγιάζ Άγριο Τριαντάφυλλο της Korres συμπληρώνουν και η κλασική πούδρα για σταθεροποίηση του μακιγιάζ, που παράλληλα ρυθμίζει και τη λιπαρότητα, αλλά και μία σειρά έξι ζωηρών ρουζ για φυσικό λαμπερό τελείωμα και λάμψη υγείας! Προσθέστε μάσκαρα και έντονα κόκκινα χείλη και είστε ready to party!

TIP:

Μην παραλείψετε να σετάρετε το μακιγιάζ με το Ενυδατικό Mist Άγριο Τριαντάφυλλο, με βάση το ροδόνερο Rosa Damascena (χρειάζονται χιλιάδες ρόδα για να δώσουν αυτό το μοναδικό ροδόνερο!), ενισχυμένο σε υαλουρονικό οξύ. Φρεσκάρει το μακιγιάζ, ενυδατώνει, τονώνει και μειώνει την εμφάνιση των πόρων!

jenny.gr

Καλό είναι να το έχετε μαζί σας στα ατελείωτα Χριστουγεννιάτικα parties για να φρεσκάρετε το look σας κάθε στιγμή και να διατηρείτε άψογη την εικόνα του μακιγιάζ!

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.