ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 κραγιόν που θα απογειώσουν το μακιγιάζ του Αγίου Βαλεντίνου


Ελένη Τσούτση

12 Φεβρουαρίου 2020

4 κραγιόν που θα απογειώσουν το μακιγιάζ του Αγίου Βαλεντίνου

Αν το κόκκινο κραγιόν γιόρταζε, θα ήταν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία έχει ταυτιστεί με το χρώμα της αγάπης και του έρωτα. Το κόκκινο κραγιόν επιβάλλεται όπως φυσικά, και να δώσουμε μια extra περιποίηση αγάπης όχι μόνο στον σύντροφό μας αλλά και στον εαυτό μας.

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν έχετε κι άλλες επιλογές για το date -night makeup look σας, που θα εντυπωσιάσουν εξίσου. Άλλωστε, δεν υπάρχουν πλέον beauty στερεότυπα για τα ραντεβού. Σημασία έχει πώς αισθάνεστε εσείς και να επιλέξετε τις αποχρώσεις που τονίζουν όμορφα τα χαρακτηριστικά σας.

jenny.gr

Αν θέλετε λοιπόν, να εντυπωσιάσετε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, τότε το μυστικό είναι ένα: να επιλέξετε να τονίσετε τα χείλη σας με μια απόχρωση που θα απογειώσει το beauty look σας χωρίς καθόλου προσπάθεια.

Προσωπικά, λατρεύω να τονίζω τα χείλη μου, αφού γεμίζω αυτοπεποίθηση και μάλιστα όταν δεν έχω τόσο χρόνο στην διάθεσή μου φροντίζω να έχω στη τσάντα μου την αγαπημένη μου απόχρωση που θα με σώσει κάθε στιγμή.

jenny.gr

Επέλεξα λοιπόν, να σας δείξω τις τρεις αποχρώσεις που λατρεύω τελευταία για να εμπνευστείτε και να κάνετε το μακιγιάζ σας με μια κίνηση ακόμη πιο ξεχωριστό. Τα Matilishious της Seventeen χαρίζουν ένταση στα χείλη με μια αίσθηση άνεσης και είναι μια υπέροχη επιλογή για εσάς που αγαπάτε το ματ φινίρισμα και δεν θέλετε να ανησυχείτε για το περίγραμμα, αφού έχει το τέλειο βουρτσάκι που θα σας βοηθήσει να το απλώσετε στα χείλη σας σωστά. 

All time classic red Vs nude

jenny.gr

Η κατακόκκινη φλογερή απόχρωση Matilishious red matte 13 θα σας ενθουσιάσει και θα κάνει την εμφάνισή σας ακόμη πιο θηλυκή. Ποια γυναίκα άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στο αγαπημένο και πάντα safe επιλογή, scarlet red. Ταιριάζει σε όλα τα looks, τις περιστάσεις, τις ώρες της ημέρας και φυσικά δεν έχει ηλικία. Τα κόκκινα χείλη συνδυάζονται υπέροχα ακόμη και με μερικές στρώσεις mascara, ενώ μία ελαφριά βάση αρκεί για τέλειο αποτέλεσμα. Αν όμως αγαπάτε τα nudes τότε το Matilishious nude matte στην απόχρωση 09 είναι το ιδανικό για εσάς. Είναι διαχρονικό, κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και μπορείτε να ολοκληρώσετε μοναδικά κάθε πρωινό ή βραδινό makeup look. Ένα μόνο swipe από την συγκεκριμένη απόχρωση αρκεί για να μετατρέψει ακόμη και το πιο απλό μακιγιάζ σε chic στη στιγμή.

Red Vs Nude Metallic

jenny.gr

Η τάση της σεζόν στα κραγιόν είναι τα metallics, που οι makeup experts και οι stars τα λατρεύουν και τα επιλέγουν στις εμφανίσεις τους στο red carpet κι όχι μόνο. Αν θέλετε λοιπόν, super glam όψη στα χείλη σας τότε οι αποχρώσεις Matilishious nude metallic matte 02 και Matilishious red metallic matte 11 θα σας βοηθήσουν να την αποκτήσετε με ένα άγγιγμα.

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με έντονο βλέμμα που θα το αποκτήσετε με την σαγηνευτική γραμμή του eyeliner.

Kόκκινα ή γήινα, τα χρώματα των lipsticks φέτος, παίζουν με τις υφές και κάνουν τα χείλια το κεντρικό σημείο στο μακιγιάζ. Όσες λοιπόν, θέλετε να δώσετε ένταση στα χείλη σας, τα Matilishious είναι ιδανικά για το καθημερινό αλλά και για ένα ρομαντικό βραδινό makeup look ή και για ένα all day makeup.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.