ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 ιδέες για το μακιγιάζ του Αγίου Βαλεντίνου


Ελένη Τσούτση

12 Φεβρουαρίου 2020

4 ιδέες για το μακιγιάζ του Αγίου Βαλεντίνου

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλες μας αναζητάμε την κατάλληλη ευκαιρία για να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πραγματικά η τέλεια αφορμή. Ίσως να έχετε ήδη κανονίσει κάτι για εκείνο το βράδυ ή να σας περιμένει μία έκπληξη. Ίσως πάλι να την αντιμετωπίσετε ως ακόμα μία ευκαιρία για έξοδο. 

Είτε λοιπόν, έχετε κανονίσει ένα ρομαντικό δείπνο με τον αγαπημένο σας ή μια έξοδο με τις φίλες σας, επιβάλλεται να κάνετε μια διαφορετική εμφάνιση που θα τους ενθουσιάσει. Όλα αρχίζουν από το μακιγιάζ που θα κάνετε, αφού μπορεί να αναβαθμίσει κάθε απλό outfit. Ένα εντυπωσιακό makeup look μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο αξεσουάρ για το little black dress που πιθανότατα έχετε στην ντουλάπα σας.
 

jenny.gr

Για να μην χαθείτε στις διάφορες τάσεις και στις ένα σωρό προτάσεις μακιγιάζ, αποφασίσαμε να σας δείξουμε 4 ιδέες που χωρίς κόπο θα κλέψουν τα βλέμματα. H Radiant Professional Make Up θα είναι ο σύμμαχός σας, αφού διαθέτει όλα εκείνα τα καλλυντικά που θα σας βοηθήσουν να μεγαλουργήσετε, ανάλογα πάντα με το προσωπικό σας στιλ και ύφος.

jenny.gr

Ποια είναι τα δικά μου αγαπημένα;

Scarlet Red

Την ημέρα των ερωτευμένων πρωταγωνιστούν τα έντονα, κόκκινα χείλη που είναι αναμφίβολα το χρώμα του πάθους. Έτσι, το Advanced Care Lipstick στην απόχρωση 18 Cherry ήταν μονόδρομος. Η σωστή επιλογή για να τονίσω τα χείλη μου, όπως τους αξίζει μία τέτοια μέρα. Διαθέτει βελούδινη υφή, ενυδατώνει τα χείλη και το χρώμα παραμένει σταθερό για ώρες. Η συγκεκριμένη κόκκινη απόχρωση αποτελεί ιδανική επιλογή, αν λατρεύετε τα έντονα και ζωηρά χρώματα.

jenny.gr

Retro eyes

Το eyeliner είναι ο κρυμμένος άσσος στο νεσεσέρ μας, καθώς τονίζει το περίγραμμα των ματιών και δημιουργεί ένα μοντέρνο look, που μπορεί να υποστηρίξει κάθε γυναίκα. Έκανα μια λεπτή γραμμή eyeliner σύριζα σε όλο το κινητό βλέφαρο, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού και δημιουργώντας ανοδική φορά. To Lineproof Eye Liner σε μορφή «στυλό» με βοήθησε να απλώσω την γραμμή πολύ εύκολα χωρίς να ανησυχήσω για το τελικό αποτέλεσμα. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και αδιάβροχη σύνθεση, ότι δηλαδή χρειάζεται να έχει ένα καλό eyeliner.

jenny.gr
jenny.gr

All about nudes

Μια άλλη εναλλακτική είναι να δώσετε έμφαση στα μάτια σας και να επιλέξετε μια nude απόχρωση για τα χείλη σας. Αν είστε λάτρεις των nudes, σας προτείνω το Advanced Care Lipstick στην απόχρωση 201 Caramel είναι ιδανικό. Απλώνεται υπέροχα και χάρη στην σύνθεσή του, προσφέρει σταθερό χρώμα και ματ αίσθηση. Οι nude αποχρώσεις ταιριάζουν μοναδικά με μια γραμμή eyeliner δημιουργώντας ένα κλασικό μακιγιάζ με σίγουρη επιτυχία.

jenny.gr

A touch of drama

Μια μόνο «πινελιά» με το μαγικό βουρτσάκι της Magna Lash Mascara σε συνδυασμό με το Lash Booster θα κάνει τις βλεφαρίδες σας άκρως εντυπωσιακές. Το βλέμμα σας θα είναι σαγηνευτικό, ακόμα και αν το μόνο που φοράτε επάνω στο δέρμα σας είναι μόνο η ενυδατική σας. Η συγκεκριμένη μάσκαρα είναι από τις αγαπημένες μου αφού χαρίζει όγκο στο maximum και τέλειες καμπύλες στις βλεφαρίδες.

jenny.gr
jenny.gr

Όλες οι παραπάνω προτάσεις ολοκληρώνονται μοναδικά με την κατάλληλη βάση φυσικά. Επέλεξα να εφαρμόσω το Tone Corrector Primer  το οποίο προετοιμάζει το δέρμα πριν το μακιγιάζ και χαρίζει αψεγάδιαστη και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Έπειτα, εφάρμοσα το foundation Natural Fix All Day Matt Make Up. που προσφέρει πολύ μεγάλη κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, τέλεια επιδερμίδα, χωρίς ξεκούραστο βλέμμα δεν υφίσταται. Γι' αυτό το Illuminator Concealer με την απαλή του σύνθεση καλύπτει τέλεια χωρίς να βαραίνει το βλέμμα. Γίνεται ένα με το δέρμα, προσφέρει τέλεια κάλυψη των μαύρων κύκλων και μοναδική φωτεινότητα στα μάτια.

jenny.gr

Όποια ιδέα μακιγιάζ και αν υιοθετήσετε φροντίστε να ταιριάζει με το προσωπικό σας στιλ και μην ξεχάσετε να φορέσετε το πιο όμορφο χαμόγελό σας για να γιορτάσετε τον έρωτα όπως του αξίζει.

jenny.gr

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.