Τα foundations που θα καλύψουν και την παραμικρή ατέλεια στο πρόσωπό σας

Ελένη Τσούτση
Τρίτη 25 Φεβρουάριος 2020

Σίγουρα με μια γρήγορη ματιά στα catwalks που θαυμάσαμε στην Εβδομάδα μόδας από την Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκατε οι περισσότερες είναι πως τα μοντέλα καταφέρνουν και έχουν μια τόσο αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Ίσως σκέφτεστε ότι δεν έχουν καμία ατέλεια στο πρόσωπό τους και έτσι δεν είναι δύσκολο να δείχνουν τόσο φρέσκιες με flawless skin.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Το μυστικό της αψεγάδιαστης επιδερμίδας κρύβεται στα σωστά καλυπτικά προϊόντα που δεν βαραίνουν το δέρμα τους αλλά φυσικά και η σωστή εφαρμογή τους. Ανακαλύψτε την δική σας ιδανική απόχρωση και δημιουργήστε την τέλεια βάση που θα σας χαρίσει την επιδερμίδα που τόσο ονειρεύεστε.

Ο σημαντικότερος σύμμαχός σας σε αυτό θα είναι και τα κατάλληλα foundations που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο πορσελάνινο αποτέλεσμα που θαυμάζετε στην πασαρέλα. Παρακάτω θα βρείτε τις top προτάσεις προϊόντων βάσης που ξεχωρίζουν καθώς αφενός χαρίζουν την τέλεια κάλυψη και αφετέρου προσφέρουν διάρκεια στο τελικό αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργείται η ενοχλητική cakey υφή. Plus, θα καλύψουν και την παραμικρή ατέλεια που τυχόν σας ενοχλεί.

Teint Idole Ultra Wear Foundation, Lancome

All Covered Face Foundation, Inglot

Synchro Skin Self Refreshing Foundation, Shiseido

Studio Fix Soft Matte Foundation Stick, MAC

Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF 10 Foundation, Estee Lauder