ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To μυστικό makeup trick της Meghan Markle


Ελένη Τσούτση

16 Μαρτίου 2020

To μυστικό makeup trick της Meghan Markle

H Meghan Markle προσέχει πάντα στις εμφανίσεις της ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια. Έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι τα μακιγιάζ που επιλέγει έχουν χαρακτήρα και έχει καταφέρει να θέλουν πολλές γυναίκες να τα μιμηθούν. Μέσα από τις φωτογραφίες, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι λατρεύει τα natural makeup looks και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα χείλη της, επιλέγοντας nude αποχρώσεις.

Η Meghan αγαπάει τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις και αποφεύγει τις πιο τολμηρές, όπως το κόκκινο. "Τη μοναδική φορά που επέλεξε να φορέσει κόκκινο κραγιόν, απλά δεν αισθάνθηκε άνετα ", είχε δηλώσει ο προσωπικός της makeup artist.

Η ίδια φαίνεται να "βγαίνει" με το μολύβι ελαφρώς πιο έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών της, έτσι ώστε να δείχνουν πιο ζουμερά ενώ περνά το μολύβι των χειλιών και πάνω από το V που σχηματίζεται στο πάνω χείλος.

Για να δημιουργήσετε κι εσείς την ψευδαίσθηση ότι έχετε πιο ζουμερά χείλη, χωρίς να δείχνουν υπερβολικά, επιλέξτε ένα nude μολύβι και κραγιόν. Για να έχετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα, μη σχεδιάσετε τη γραμμή με το μολύβι πολύ πιο πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.