ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#Beautytrend: To χρώμα της λεβάντας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ομορφιά


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2020

#Beautytrend: To χρώμα της λεβάντας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην ομορφιά

Μπορεί να #μένουμε_σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενημερωνόμαστε για όλα τα νέα trends που θα υιοθετήσουμε όταν πάλι θα ξεκινήσουμε να βγαίνουμε έξω. Μην ξεχνάτε, το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά και τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να δούμε όλες τις κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν στην ομορφιά.

Η monochromatic τάση μπορεί να είναι πιο έντονη στη μόδα τα τελευταία δύο χρόνια, όμως ο κόσμος της ομορφιάς δεν άργησε να συντονιστεί με τις ''επιταγές'' των καιρών που θέλουν τους makeup artists να ''συνωμοτούν'' με τους nail experts και τους hair stylists δημιουργώντας matchy matchy beauty looks.

Την αρχή την έκανε η η Jennifer Lopez, η οποία αφέθηκε στα χέρια των ειδικών, οι οποίοι συνεργάστηκαν και συμφώνησαν να δημιουργήσουν ένα έντονο look με απόλυτο πρωταγωνιστή το χρώμα της λεβάντας.

Το συγκεκριμένο χρώμα, την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα trends των makeup artists.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς αυτή την τάση τόσο στο μακιγιάζ σας όσο και στα νύχια σας.

Naj-Oleari Dazzling Star Eyeshadow Palette Multicolour

jenny.gr

Παλέτα σκιών για τέλειες, καθημερινές εμφανίσεις.

5 Couleurs Glow Vibes - Limited Edition High Fidelity Couture Colours & Effects Eyeshadow Palette

jenny.gr

Η υφή των σκιών αυτών αφήνει ένα αδιόρατο αποτέλεσμα, σχηματίζοντας ένα πέπλο χρώματος που γίνεται ένα με το δέρμα με εντυπωσιακά μακρά διάρκεια.

 Korres, Gel Effect Nail Colour, 73 Lavender Purple

jenny.gr

Νέα τεχνολογία, νέα gel σύνθεση, νέα υφή, απόλυτη λάμψη, μέγιστη διάρκεια και επαγγελματικό ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.