ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 makeup trends για την άνοιξη που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση 


Ελένη Τσούτση

3 Απριλίου 2020

5 makeup trends για την άνοιξη που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση 

Μπορεί αυτή την περίοδο να έχουμε αφήσει το μακιγιάζ, και είναι η αλήθεια πως μας λείπει λίγο. Μπορούμε όμως να πειραματιστούμε με όλα τα νέα makeup trends της άνοιξης και έτσι να κάνουμε εξάσκηση στο μακιγιάζ. Γιατί όχι;

Μην ξεχνάτε ότι το μακιγιάζ μάς ανεβάζει τη διάθεση και αυτές τις μέρες έχουμε ανάγκη να νιώσουμε όμορφα και να χαρίσουμε στιγμές χαλάρωσης στον εαυτό μας.

Άλλωστε η άνοιξη είναι εδώ και οι νέες τάσεις θα σας συναρπάσουν. Ήρθε η στιγμή να βάλουμε χρώμα στο μακιγιάζ μας με τα πιο ζωντανά χρώματα και να δοκιμάσουμε διαφορετικά lοoks. Αναζητώντας λοιπόν τα trends που θα κυριαρχήσουν, αυτό που ξεχωρίσαμε είναι το χρωματιστό eyeliner, οι συνδυασμοί έντονων σκιών που δίνουν αποτέλεσμα πίνακα ζωγραφικής αλλά και τα φωτεινά matte κραγιόν.

Όλα είναι αρκετά εμπνευσμένα από τα trends που υιοθέτησαν οι makeup artists στο Instagram και μάλιστα δεν είναι και τόσο δύσκολα. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε απλά να τα δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι, μαθαίνοντας τις κατάλληλες τεχνικές.

Παρακάτω, θα βρείτε όση έμπνευση θα χρειαστείτε για να τις υιοθετήσετε αυτή την άνοιξη:

#1. Σκιά ουράνιο τόξο

#2. Κοραλί κραγιόν με ματ υφή

#3.' 60s Cat Eye

#4. Glass skin με ροζ αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο

 #5. Δύο γραμμές παράλληλες προς το μάτι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.