ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 απλοί τρόποι για να αποκτήσετε μακριές βλεφαρίδες σε λίγες μόνο εβδομάδες


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2020

4 απλοί τρόποι για να αποκτήσετε μακριές βλεφαρίδες σε λίγες μόνο εβδομάδες

Οι μακριές, γυριστές και έντονες βλεφαρίδες είναι ένα από τα beauty goals που έχουμε καθημερινά. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να πετύχουμε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι φυσικά η μάσκαρα, αλλά τι γίνεται όταν αυτή μας έχει τελειώσει ή απλά δεν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε;

Γίνεται να έχουμε «ανοιχτό» βλέμμα χωρίς να απλώσουμε κάποιο προϊόν στις βλεφαρίδες μας; Η απάντηση είναι ναι και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μια "θεραπεία" για μερικές εβδομάδες και όσο μένετε σπίτι.

#1. Βαζελίνη

Η βαζελίνη έχει την ικανότητα να καταπραΰνει και να ενυδατώνει τις ξηρές βλεφαρίδες. Φροντίστε λοιπόν να εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στις βλεφαρίδες σας πριν κοιμηθείτε. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε, ξεπλυθείτε πολύ καλά και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

#2. Βιταμίνη Ε

Απλώστε πάνω στις βλεφαρίδες σας μια κάψουλα βιταμίνης Ε, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το φαρμακείο, δύο φορές την εβδομάδα και χτενίστε τις βλεφαρίδες σας για περίπου 5 λεπτά και θα δείτε μεγάλη διαφορά. Αν δεν θέλετε να χτενίσετε τις βλεφαρίδες σας απλά απλώστε το έλαιο που περιέχει η κάψουλα λίγο πριν ξαπλώσετε το βράδυ και αφήστε το να δράσει.

jenny.gr

#3. Έλαια

Τα φυσικά έλαια όπως το ελαιόλαδο, το καστορέλαιο και το έλαιο καρύδας είναι πολύ ευεργετικά για την ανάπτυξη της τρίχας. Περιέχουν λιπαρά οξέα που τρέφουν τους θύλακες και διατηρούν τις τρίχες υγιείς. Γι’ αυτό και μπορούν να σας βοηθήσουν να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας ευκολότερα.

#4. Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται κατά κόρον στον τομέα της ομορφιάς και συγκεκριμένα στα καλλυντικά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης.

Εφαρμόστε το λοιπόν κρύο στις βλεφαρίδες με την βοήθεια ενός βαμβακιού δυο φορές την ημέρα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.