ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα καλύτερα ρουζ που θα φέρουν την άνοιξη στο μακιγιάζ σας


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2020

Tα καλύτερα ρουζ που θα φέρουν την άνοιξη στο μακιγιάζ σας

Το αγαπημένο στάδιο πολλών γυναικών στο μακιγιάζ είναι να εφαρμόσουν ρουζ στα ζυγωματικά τους - ανάμεσα σε αυτές ανήκω και εγώ-  για αυτό το λόγο έκανα μία mini έρευνα και ανακάλυψα τις πέντε ιδανικές αποχρώσεις που θα πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020. 

Το ιδανικό ρουζ που ταιριάζει με την επιδερμίδα σας, θα δώσει στο πρόσωπό σας την φρεσκάδα αλλά και την υγιή όψη που χρειάζεται. Φυσικά αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω στην αναζήτησή του τέλειου ρουζ που μπορεί με πολύ απλές κινήσεις να αναδείξει το πρόσωπό σας. 

jenny.gr

Σύμφωνα με τους makeup experts,  oι rosy και peachy χρωματισμοί ταιριάζουν τέλεια στα ζυγωματικά κάθε γυναίκας και χαρίζουν λάμψη, από τις πιο ανοιχτόχρωμες μέχρι και τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. 

Εάν δεν ξέρετε, ποια απόχρωση να διαλέξετε, μπορείτε να επενδύσετε σε μία universal απόχρωση. Πείτε λοιπόν ναι σε ένα ρουζ και επαναφέρετε τη ζωντάνια στην επιδερμίδα σας. Πάρτε έμπνευση από τα παρακάτω brands και επιλέξτε την ιδανική απόχρωση για εσάς:

#1. Lancôme Blush Subtil Long Lasting Powder Blush 330 Power 

jenny.gr

#2. Mac Mineralize Blush

jenny.gr

#3. Bobbi Brown Shimmer Blush

jenny.gr

#4. Radiant Pure Matt Blush Color

jenny.gr

#5. Cherie on the cake Ρουζ Light της L'Oréal Paris

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.