ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το beauty trick της Gigi Hadid για πιο εντυπωσιακά χείλη


Ελένη Τσούτση

25 Μαΐου 2020

Το beauty trick της Gigi Hadid για πιο εντυπωσιακά χείλη

Ένα από τα ζητούμενα στο μακιγιάζ είναι να δημιουργούμε σαρκώδη χείλη και να τα κάνουμε να δείχνουν φυσικά όμορφα. Άλλωστε, τα καλλυντικά όπως το κραγιόν, το lip gloss αλλά και το balm μπορούν να σας χαρίσουν έντονο αποτέλεσμα χωρίς επεμβατική μέθοδο. Αν κάτι λοιπόν θέλουμε, είναι να μαθαίνουμε beauty τεχνικές για το πώς θα πετύχουμε έντονα χείλη με απλά βήματα.

Η Gigi Hadid, όπως είναι γνωστό, απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και μέσα από ένα Instagram live μαζί με την makeup artist, Erin Parsons μας έδειξαν το απόλυτο beauty tip για ζουμερά χείλη.

Η διαδικασία που έκανε είναι η εξής: Πρώτα, ενυδάτωσε τα χείλη με ένα lip balm και έπειτα τόνισε τη φυσική γραμμή των χειλιών με ένα nude μολύβι, κλείνοντας το στόμα προκειμένου να κάνει blending και να δημιουργηθεί το εφέ των juicy χειλιών. Τέλος, με ένα μολύβι χειλιών σε σκούρο χρώμα τονίζει τη φυσική γραμμή από την εξωτερική γωνία μέχρι περίπου τη μέση του κάτω χείλους.

jenny.gr

Color Sensational Lip Shaper 40, Magnetic Mauve - Maybelline

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.