ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κραγιόν που θα φοράτε στα χείλη σας όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

27 Μαΐου 2020

Το κραγιόν που θα φοράτε στα χείλη σας όλο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι θέλουμε να νιώθουμε ανάλαφρες τόσο με τα outfits μας όσο και με το μακιγιάζ μας. Αντηλιακό, λίγη mascara και η τέλεια απόχρωση κραγιόν είναι ο μαγικός συνδυασμός για κάθε εμφάνιση είτε πρωινή είτε βραδινή.

Και αυτή τη σεζόν θα δείτε πολλές '90s επιρροές στο μακιγιάζ, κυρίως στα χείλη, τα οποία πλέον παύουν να είναι ματ και γίνονται πιο λαμπερά και glossy. Μπορεί το ματ τελείωμα να έδωσε ένα τέλος στα άβολα και κολλώδη lip glosses του παρελθόντος, αλλά τώρα οι νέες φόρμουλες δε θυμίζουν σε τίποτα τις παλιές. Ήρθε η ώρα η ισορροπία να ανατραπεί ξανά. 

jenny.gr

Ακόμη και αν ανήκετε λοιπόν, στην κατηγορία των γυναικών που δεν θέλουν να εφαρμόζουν τίποτα το καλοκαίρι στο πρόσωπό τους, δύσκολα θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε μια hot απόχρωση που θα χαρίσει λάμψη σε όλο σας το πρόσωπο, ενώ παράλληλα θα κάνει τα χείλη σας πιο ζουμερά μόνο με μια κίνηση.

jenny.gr

Ανακαλύψτε τις πιο hot επιλογές lip gloss και επιλέξτε την ιδανική για εσάς:

#1. Bobbi Brown Crushed Liquid Lip (Cherry Crush)

jenny.gr

#2. Mac Lipglass Mini Mac

jenny.gr

#3. Erre Due Holographic Lip Gloss

jenny.gr

#4. Addict Lip Maximizer Dior

jenny.gr

#5. Vivid Hot Lacquer lipgloss, Maybelline.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.