ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα makeup tips που θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα


Ελένη Τσούτση

13 Ιουνίου 2020

Τα makeup tips που θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα

Το μακιγιάζ ναι, είναι αλήθεια ότι μπορεί να κάνει μικρά θαύματα – από το να κάνει τα χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα μέχρι τα μάτια σας πιο μεγάλα. Ακόμη και όταν έχετε πραγματικά μικρά μάτια, τότε μπορείτε, ακολουθώντας απλά makeup tips να τους δώσετε ένα όμορφο σχήμα.

Μια λάθος πινελιά ή περίγραμμα μπορεί να χαλάσει όλο το look και το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντίθετο από αυτό που περιμέναμε.

Δείτε λοιπόν, τι πρέπει να προσέχετε:

#1 .Ξεκινάμε από το βασικό που είναι τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Τα χοντρά ή αντίθετα πολύ λεπτά και απεριποίητα φρύδια βαραίνουν τα μάτια και φαίνονται ακόμα πιο μικρά. Δώστε έμφαση στο τόξο των φρυδιών για να έχει μια καλή καμπύλη και να έχουν τα μάτια περισσότερο περιθώριο να φανούν – να είναι πιο ανοιχτά. Επίσης, ένα άλλο τρικ είναι να απλώσετε ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών ακριβώς κάτω από τα φρύδια και λίγο highlighter ή κρεμώδη nude σκιά στο κέντρο της καμπύλης.

jenny.gr

#2. Προτιμήστε τα απαλά και ανοιχτόχρωμα χρώματα, καθώς και αυτά που είναι λίγο χλωμά, στο κινητό βλέφαρο, ώστε να φωτίσουν τα μάτια σας και να φαίνονται πιο μεγάλα.

#3. Προτιμήστε τα σκούρα χρώματα μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, τραβηγμένες πιο έξω, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα.

#4.  Απλώστε το περίγραμμα από την μέση του άνω ή κάτω βλεφάρου, τραβώντας το λίγο πιο έξω για να δώσετε περισσότερο μήκος στα μάτια. Για να φαίνεται το αποτέλεσμα πιο φυσικό, δουλέψτε το περίγραμμα ελαφρώς προς τα πάνω και προς τα έξω.

#5.  Απλώστε λευκό μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου, τα μάτια θα φωτίσουν αμέσως και θα φαίνονται πιο μεγάλα.

#6. Προτιμήστε τις mascara που προσφέρουν μάκρος και όχι όγκο. Οι βαριές βλεφαρίδες βαραίνουν τα μάτια που με την σειρά τους φαίνονται πιο μικρά. Απλώστε τη mascara, δίνοντας περισσότερη έμφαση από την μέση του βλεφάρου και προς την εξωτερική γωνία του ματιού.