ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι πιο summer σκιές που μπορούν να αναδείξουν τα μάτια σας


Ελένη Τσούτση

15 Ιουλίου 2020

Οι πιο summer σκιές που μπορούν να αναδείξουν τα μάτια σας

Το καλοκαίρι εκτός από τα floral φορέματα και τα έντονα prints στα ρούχα μας αυτό που μας φτιάχνει τη διάθεση είναι το χρώμα και οι εντάσεις στο μακιγιάζ μας. Λάμψεις, ζωντάνια και φρεσκάδα θέλουμε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό μας makeup look και ο ιδανικός τρόπος για να αποκτήσουμε όλα τα παραπάνω είναι να επιλέξουμε τις τέλειες αποχρώσεις σκιών για τα μάτια μας.

Αρκεί ένα sun- kissed μακιγιάζ για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και ειδικότερα τώρα που έχετε μαυρισμένη επιδερμίδα το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Οι peachy σκιές ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες καθώς αναδεικνύουν το ίδιο μοναδικά όλα τα μάτια. Ακόμη, χρώματα όπως απαλά κρεμ, καφέ, ροδακινί και ροζ θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το πιο γοητευτικό βλέμμα αυτό το καλοκαίρι!

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις top παλέτες της αγοράς για να εμπνευστείτε για το επόμενο makeup look σας:

 
 
jenny.gr
 

6 σκιές σε nude αποχρώσεις για να δημιουργήσετε απεριόριστα makeup looks. Κάθε σκιά επιλέχθηκε ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικές αποχρώσεις επιδερμίδας.

 
 
jenny.gr
 

Πέντε αποχρώσεις σκιών, ένα blush, ένα highlighter και ένα bronzer σε πιο φυσικές “nude”, bronze, copper, άκρως κολακευτικές αποχρώσεις. Εσείς απλά προσαρμόστε την ένταση του χρώματος και επιλέξετε εμφανίσεις πρωινές και διακριτικές, ή πιο βραδινές, ανάλογα με την ώρα και τη διάθεσή σας.

 
 
jenny.gr
 

H Wanna Reach The Top Catwalk Lights Palette της Dust+Cream, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να δημιουργείτε ακαταμάχητες εμφανίσεις και να γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας για ένα εκθαμβωτικό βλέμμα σε κάθε περίσταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.