ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η πιο sunshine καλοκαιρινή σειρά ήρθε από την DUST+CREAM για να μας ταξιδέψει


Ελένη Τσούτση

22 Ιουλίου 2020

Η πιο sunshine καλοκαιρινή σειρά  ήρθε από την DUST+CREAM για να μας ταξιδέψει

Το καλοκαίρι για όλες μας είναι η εποχή που αγαπάμε να βλέπουμε τον εαυτό μας να «αλλάζει». Να αλλάζει εσωτερικά, με πιο ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Πιάνουμε το μυαλό μας να ταξιδεύει στο ατελείωτο μπλε της θάλασσας, στις εκρήξεις χρωμάτων της φύσης και σε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Βλέπουμε τον εαυτό μας να αλλάζει και εξωτερικά, με το δέρμα μας να γίνεται πιο sunkissed, τα μαλλιά μας να φωτίζουν από τις ηλιόλουστες μέρες και το αλάτι της θάλασσας, τα αέρινα υφάσματα να αγκαλιάζουν το σώμα μας. Και ενώ όλες μας οι αισθήσεις ενεργοποιούνται, η ανάγκη μας για ανανέωση είναι πιο έντονη από ποτέ.

Είναι η εποχή που όλα πάνω μας θέλουμε να είναι πιο ανεπιτήδευτα και πιο εντυπωσιακά, ταυτόχρονα. Και πως γίνεται αυτό; Για εμάς τις γυναίκες που τα θέλουμε όλα, πιστέψτε με γίνεται να είμαστε εντυπωσιακές ακόμα και μέσα από την απλότητα μας.

Είναι μια εποχή που ακόμα δουλεύω και περιμένω με ανυπομονησία να ετοιμάσω την βαλίτσα των διακοπών μου. Παρόλα αυτά, έχω ήδη κάνει ένα ταξίδι σε έναν εξωτικό προορισμό, μια μέρα που έτυχε να μπω σε ένα κατάστημα της DUST+CREAM.

jenny.gr

Ρίχνοντας τη ματιά μου στα αγαπημένα μου προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, έπεσα πάνω στην καινούρια limited σειρά Sunshine Escape.

Η limited edition σειρά Sunshine Escape με μετέφερε σε τυρκουάζ νερά, σε εξωτικούς προορισμούς και ουρανό πλημμυρισμένο από τα χρώματα του ήλιου.  

Μην με ρωτήσετε συγκεκριμένα σε ποιους προορισμούς  γιατί δεν έχει σημασία.


Ξέρω απλά ότι η νέα παλέτα σκιών, με τις 10 υπέροχες αποχρώσεις της με ταξίδεψε με το συνδυασμό χρωμάτων της.

Η παλέτα αυτή αποτελείται από συνδυασμούς με ζεστά γήινα καφέ, καφέ-πορτοκαλί, εντυπωσιακά γαλαζοπράσινα και δαμασκηνί μωβ χρώματα. Γεμάτη αντιθέσεις και με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε σκιές με λάμψη και matte, μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε από απλά περιποιημένες, δηλαδή μας βοηθάει να δημιουργήσουμε ένα fake natural look, έως και να μας κάνει να δείχνουμε exotic goddesses. Δεν είμαι expert στο μακιγιάζ μου αλλά προσπαθώ να βάφομαι όσο πιο ολοκληρωμένα μπορώ για να νιώθω αυτοπεποίθηση και για να αναδεικνύω όσο καλύτερα μπορώ τα χαρακτηριστικά μου.

Δοκιμάζοντας τα χρώματα της πάνω μου, είδα ότι απέκτησα μια παλέτα που μέσα από την ασφάλεια των φυσικών αποχρώσεων της, μια πινελιά από ένα πιο έντονο χρώμα, μπορεί στην κυριολεξία να μεταμορφώσει, όχι μόνο το look αλλά και την διάθεση μου!

Ενθουσιάστηκα με ακόμη ένα καινούριο μου απόκτημα από την σειρά Sunshine Escape, που είναι οι μεταλλικές σκιές ματιών σε υγρή μορφή.
Στην αρχή είπα ‘’όχι, μάλλον δεν θα καταφέρεις να τις βάλεις σωστά’’ γιατί με φόβιζε η ιδέα του ‘’υγρού’’ στα μάτια.

https://instagram.com/p/CCtX6SvHPej/

Δοκίμασα να την χρησιμοποιήσω σαν βάση για τα μάτια μου πριν από τις σκιές της παλέτας Sunshine Escape και ενώ στην αρχή δίσταζα, παρατήρησα ότι όχι μόνο στεγνώνει πολύ γρήγορα αλλά και ότι σταθεροποιεί και τις σκιές της παλέτας που έβαλα στην συνέχεια.

Η λάμψη τους μου έδωσε στη στιγμή μια πιο ξεκούραστη αίσθηση στο βλέμμα μου, που τόσο χρειαζόμουν και έμεινα έκπληκτη με την μεγάλη διάρκεια τους.

Wow!Τελικά ήταν τόσο εύκολο!

Όσο για τα κραγιόν; Είχα ήδη αδυναμία από την προηγούμενη συλλογή εποχιακών της DUST+CREAM σε αυτήν την matte πουδρέ υφή. Με τα φετινά καλοκαιρινά χρώματα της σειράς Sunshine Escape και με τα ονόματα τους εμπνευσμένα από καλοκαιρινά cocktails, δεν ήξερα ποιο ή μάλλον ποια να πρωτοδιαλέξω από τα 5 υπέροχα χρώματα. Κατέληξα τελικά στο 1 από τα 5 χρώματα και δοκιμάζοντας το σπίτι μου, αποφάσισα να παραγγείλω online  και το δεύτερο χρώμα που μου άρεσε, γιατί αυτή η υφή πραγματικά είναι τόσο σταθερή και παραμένει ομοιόμορφη για ώρες.

Η τελική πινελιά που απογείωσε την εικόνα της επιδερμίδας μου είναι το 1 από τα 2 νέα Liquid Highlighters που επέλεξα. Η εξαιρετικά λεπτή υφή του έδωσε στο δέρμα μου μια εντυπωσιακή λάμψη, ομοιομορφία και ένα φρέσκο αποτέλεσμα υγειούς επιδερμίδας. Η πολύ εύκολη συσκευασία τους με dropper με βοήθησε πολύ στην χρήση , γιατί όπως σας είπα δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με το μακιγιάζ. Βάζοντας λοιπόν τις μαγικές αυτές σταγόνες λάμψης στην επιδερμίδα μου, την ποσότητα που έβαλα παραπάνω στο πινέλο μου,  τόλμησα να την χρησιμοποιήσω σαν προϊόν λάμψης και στο σώμα μου δλδ στο ντεκολτέ και στους ώμους. Δεν μπορώ να σας περιγράψω αν ένιωσα περισσότερο exotic ή bronze goddess αλλά σίγουρα ενθουσιάστηκα με αυτό που έβλεπα στον καθρέπτη μου!

Τα υπέροχα χρώματα στα βερνίκια νυχιών έρχονται να ολοκληρώσουν αυτήν την καλοκαιρινή και άκρως εξωτική αίσθηση που μου έδωσε η σειρά Sunshine Escape, με αποχρώσεις που ολοκληρώνουν την παλέτα των χρωμάτων που αναδεικνύει στο 100% , ακόμα και την ελαφρώς μαυρισμένη επιδερμίδα μου.

Ή καλύτερα, την προς το παρόν ελαφρώς μαυρισμένη επιδερμίδα μου…

DUST+CREAM  σε ευχαριστώ πολύ γιατί είναι σαν να είδα το Preview των διακοπών μου, πραγματικά με ταξίδεψες με την Sunshine Escape  limited σειρά και είμαι πολύ χαρούμενη που πρόλαβα τις αποχρώσεις αυτές προτού εξαντληθούν...

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.