ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4 top λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ και δείχνουμε μεγαλύτερες


Ελένη Τσούτση

2 Αυγούστου 2020

4 top λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ και δείχνουμε μεγαλύτερες

Το μακιγιάζ είναι ένα πραγματικό όπλο για κάθε γυναίκα αρκεί να ακολουθήσει τα σωστά βήματα, αναδεικνύοντας όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Οι γυναίκες μεγαλώνοντας καλούνται να ανανεώσουν το τρόπο που επιλέγουν να κάνουν το μακιγιάζ τους και να προσέχουν λίγο παραπάνω καθώς υπάρχουν μερικά λάθη που πρέπει να αποφύγουν.

#1. Χρησιμοποιείτε το ίδιο foundation

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μεγαλώνοντας αλλάζουν και κάθε γυναίκα καλείτε να αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες που προκύπτουν. Το foundation που θα επιλέξετε θα πρέπει να ανταποκρίνεται στη κάθε ηλικία ξεχωριστά και η χρήση του να γίνεται για ένα απολυτά φυσικό makeup look.

#2. Η επιλογή «βαρύ» concealer

Νιώθοντας ότι η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια μεγαλώνοντας είναι κουρασμένη, ίσως από το άγχος να καλύψετε τα σημάδια, επιλέγετε να απλώνετε μεγάλη ποσότητα concealer και το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό.

https://instagram.com/p/Bquzs4yFlrO

#3. Υπερβολή στη πούδρα 
Η πούδρα είναι αγαπημένο προϊόν για πολλές γυναίκες και ιδιαίτερα για όσες διαθέτουν λιπαρή επιδερμίδα. Βέβαια, είναι συχνό το φαινόμενο να το παρακάνουν με τις πολλές στρώσεις πούδρας. Αυτό κάνει την επιδερμίδα να μην αναπνέει και δημιουργεί ένα βαρύ αποτέλεσμα.

#4. Πολύ βγαλμένα φρύδια
Τα φρύδια που είναι πολύ λεπτά και με κενά ή μεγάλη κάθοδο προς τη μύτη έχουν την τάση να μας μεγαλώνουν. Ο σωστός τρόπος είναι να χρησιμοποιείτε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι φρυδιών και να τα χτενίζετε με ένα βουρτσάκι. Αν δεν γεμίσουν τα κενά με αυτόν τον τρόπο τότε συμπληρώστε με μια πιο σκούρα απόχρωση από πάνω. Τα φρύδια όπως λένε είναι η κορνίζα του προσώπου και μεγαλώνοντας χρειάζονται περισσότερη φροντίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.