ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 3 top μυστικά του φυσικού μακιγιάζ, σύμφωνα με τους makeup experts


Ελένη Τσούτση

2 Αυγούστου 2020

Τα 3 top μυστικά του φυσικού μακιγιάζ, σύμφωνα με τους makeup experts

Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο το θεωρούν πολλές γυναίκες. Επιπλέον, ένα σωστό φυσικό μακιγιάζ μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακό από οποιοδήποτε άλλο makeup look. Ο λόγος είναι γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, χωρίς να παρεμβαίνει σε αυτά. 

Για να αποκτήσουμε όμως σωστό natural makeup look, χρειαζόμαστε χρόνο, προϊόντα ενυδάτωσης και καλλυντικά σε neutral αποχρώσεις.

#1. Το βασικό μυστικό για ένα επιτυχημένο φυσικό look είναι να έχουμε ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας. Επίσης, πριν ξεκινήσουμε με τα καλλυντικά, καλό είναι να απλώσουμε και primer στο πρόσωπο και στα μάτια.

#2. Δουλεύουμε τα καλλυντικά μας-foundation, concealer, ρουζ, σκιές, κραγιόν- με τον ίδιο αργό και προσεκτικό τρόπο όπως όταν κάνουμε smokey eyes. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ μάλιστα, θα πρέπει να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο στη βάση για να τη στρώσουμε καλύτερα στο πρόσωπο και να έχουμε όσο πιο natural αποτέλεσμα γίνεται.

#3. Δεν παραλείπουμε κανένα βήμα. Ακόμη και σε ένα φυσικό μακιγιάζ πρέπει να τοποθετήσουμε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και να κάνουμε αν θέλουμε γωνία για πιο έντονο βλέμμα. Η διαφορά είναι ότι οι αποχρώσεις είναι ανοιχτές και φυσικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.