ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

H Bella Hadid μάς δείχνει ότι έχει ταλέντο στο μακιγιάζ με αυτό το εκκεντρικό eye look


Ελένη Τσούτση

5 Αυγούστου 2020

H Bella Hadid μάς δείχνει ότι έχει ταλέντο στο μακιγιάζ με αυτό το εκκεντρικό eye look

H Bella Hadid ανήκει στην κατηγορία των top models που είτε στο catwalk είτε στις καθημερινές της εμφανίσεις, ξεχωρίζει με τα μοναδικά fashion και beauty looks που υιοθετεί. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε στο μυαλό μας πως η ίδια απευθύνεται μόνο σε experts για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το styling αλλά το τελευταίο της post έκανε την ανατροπή.

Η ίδια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram της, στις οποίες μας δείχνει ένα μακιγιάζ που έκανε κατά τη διάρκεια της καραντίνας και μείναμε με το στόμα ανοιχτό αφού μόνο ένας πολύ καλός επαγγελματίας θα μπορούσε να το δημιουργήσει με τόση ακρίβεια. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο eye look, που μας θύμισε τον μαύρο κύκνο, και έμοιαζε με πραγματικό έργο τέχνης.

«500 μέρες καραντίνας, 19 Μαΐου. Μεταμόρφωσα το πρόσωπό σου σε καμβά μία από αυτές τις πολλές μέρες που ένιωθα εντελώς άχρηστη. Πολύ πιθανό να το διαγράψω αργότερα. Χρησιμοποίησα προϊόντα Dior», σημείωσε το όμορφο μοντέλο.

https://instagram.com/p/CDeklT7Alml

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.