AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

1 Σεπτεμβρίου 2020

Οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο

Οι τάσεις έρχονται και φεύγουν όπως και στη μόδα έτσι και στο μακιγιάζ, και εμείς είμαστε έτοιμες να πειραματιστούμε υιοθετώντας όσες πιστεύουμε ότι μας ταιριάζουν περισσότερο. Και αυτό το φθινόπωρο λοιπόν, κυριαρχούν ορισμένα trends στο μακιγιάζ που υπόσχονται να μας κάνουν να «διασκεδάσουμε» περισσότερο την διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα να είναι κομψό και φρέσκο. 

Θα επικρατήσουν μεγάλες αντιθέσεις, το 80’s makeup, minimal πινελιές και μονοχρωματικά looks. Συγκεντρώσαμε τις top τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο 2020, γιατί εάν δεν πειραματιστούμε τη νέα σεζόν, τότε πότε;

#1. Διπλό eyeliner

https://instagram.com/p/B8MqUitpmKW

Το διπλό eyeliner είναι μία νέα τάση στο μακιγιάζ που μας αρέσει και έρχεται για να μείνει. Η κάθε γυναίκα μπορεί να παίξει με διάφορα χρώματα, ενώ αν κάποια δεν θέλει υπερβολικά έντονο αποτέλεσμα, μπορεί απλά να συνδυάσει το κλασικό μαύρο με κάποιο ασημί eyeliner με glitter για μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

#2. Monotone makeup look

https://instagram.com/p/CDRzCsKD_DC

Παραμένει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της περασμένης σεζόν το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και μπορείτε να το απλώσετε σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά.

#3. Μωβ σκιά

https://instagram.com/p/CCvKsWBhNY8

Και τώρα το φθινόπωρο του 2020 θα φορεθεί πολύ συγκεκριμένα η μωβ σκιά ματιών. Ειδικά στην απόχρωση της λεβάντας, θα είναι η πιο hot εμφάνιση για τα μάτια σας.