ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 5 καλύτερα primers για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του


Ελένη Τσούτση

3 Σεπτεμβρίου 2020

Τα 5 καλύτερα primers για να μένει το μακιγιάζ στη θέση του

Τα τελευταία χρόνια το primer έχει μπει για τα καλά στη ρουτίνα του μακιγιάζ μας και οι make up artists το θεωρούν απαραίτητο προϊόν για ένα εντυπωσιακό look. To primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και το σταθεροποιεί.

Παράλληλα γεμίζει πιθανές ρυτίδες και έχει τη δυνατότητα να απορροφά τη λιπαρότητα. Είναι ιδανικό πρώτο βήμα για κάθε γυναίκα που έχει λιπαρή επιδερμίδα καθώς θα τη βοηθήσει να έχει ένα αναλλοίωτο μακιγιάζ μέσα στην ημέρα. Διατίθεται σε τρεις μορφές όπως gel, κρέμα και υγρό και εφαρμόζεται πριν το foundation στο πρόσωπο. Αν μέχρι τώρα δεν έχετε primer στη συλλογή σας, δοκιμάστε ένα καθώς σίγουρα θα δείτε διαφορά στον τρόπο που σταθεροποιείται το foundation σας.

Σας προτείνουμε λοιπόν, τα πέντε καλύτερα primers για ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ:

#1. MAC Prep + Prime Fix+

jenny.gr

Αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενυδατώνει και σετάρει το μακιγιάζ.

#2. Base Lissante Sephora

jenny.gr
Κρέμα προσώπου SEPHORA

Με διάφανη υφή τζελ, λειαίνει την υφή του δέρματος και του χαρίζει εξαιρετική απαλότητα. Το ματ φινίρισμα παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ ενώ ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

#3. Smashbox Photo Finish

jenny.gr

Περιέχει ηλεκτρολύτες και ένα απαλό άρωμα για να ενισχύσει το μακιγιάζ σας. Προσφέρει ξεκούραση στο πρόσωπο με ένα χαλαρωτικό μείγμα καρύδας και βανίλιας.

#4. Erre Due Lumitouch Primer

jenny.gr

Βάση μακιγιάζ για φωτεινή, άψογη επιδερμίδα. Bελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, που είναι θαμπή ή με κηλίδες, αποκαθιστώντας τη διαφάνειά της. Χρησιμοποιείται μόνη της ή πριν από το foundation για άψογο και λαμπερό αποτέλεσμα και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.

#5. L'Oreal Infaillible Primer 

jenny.gr

Η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα γλιστρά πάνω στο δέρμα, για ένα απόλυτα ομαλό, ενυδατωμένο φινίρισμα που αφήνει την επιδερμίδα να αναπνεύσει και είναι τέλεια προετοιμασμένη για το μακιγιάζ που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.