ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι top αποχρώσεις κραγιόν που θα σας ενθουσιάσουν αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

9 Σεπτεμβρίου 2020

Οι top αποχρώσεις κραγιόν που θα σας ενθουσιάσουν αυτό το φθινόπωρο

Επειδή γνωρίζουμε πόσο lipstick addicts είναι οι περισσότερες γυναίκες, δεν θα μπορούσαμε να μην σας παρουσιάσουμε τις top τάσεις της σεζόν, που θα σας βάλουν σε fall mood και δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε από τα χείλη σας. 

Θα σας δείξουμε λοιπόν, τις top τάσεις του φθινοπώρου, έτσι όπως τις είδαμε στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Φθινόπωρο σημαίνει δυναμισμός και νέα ξεκινήματα, όχι μόνο στην καθημερινότητα αλλά και στο μακιγιάζ. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι αρκεί ένα χρώμα στα χείλη για να σας ανεβάσει τη διάθεση, ναι ακόμη και κάτω από τη μάσκα προστασίας. Από το φλογερό κόκκινο και το μυστηριώδες βουργουνδί μέχρι το διαχρονικό nude και τη διάφανη glossy υφή.

Συγκεντρώσαμε έτσι τις ιδανικότερες αποχρώσεις κραγιόν, που φέτος θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να δείχνετε πιο σαγηνευτικές από ποτέ όλες τις ώρες.

1. Passionate red

jenny.gr

Retro Matte Lipstick στην απόχρωση Ruby Woo, MAC Cosmetics

Φέτος το φθινόπωρο, βρείτε την πιο κολακευτική για εσάς απόχρωσή του και φορέστε τη με «γυμνό» πρόσωπο, τραβώντας όλη την προσοχή στα χείλη σας και μόνο. 

2. Glossy

jenny.gr

Dior Addict Lip Maximizer

Το απόλυτο must-have των makeup artist, το Dior Addict Lip Maximizer στην απόχρωση 001 Light pink είναι το πρώτο γκλος της σειράς Dior backstage για χείλη που δείχνουν σαρκώδη, προσφέροντας απαλό, ενυδατωμένο αποτέλεσμα.

3. Burgundy

jenny.gr

Luxe Matte Lip Color στην απόχρωση Crown Jewel, Bobbi Brown

Για εσάς που έχετε βαρεθεί τις κλασικές και διαχρονικές επιλογές, τώρα μπορείτε να διαλέξετε μια διαφορετική απόχρωση, την μπορντό, δημιουργώντας fall looks. 

4. Classic nude

jenny.gr

SuperStay Matte Ink Un-nude Liquid Lipstick in Seductres, Maybelline New York

Πρόκειται για ένα κομψό χρώμα, που πάει σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως τόνου επιδερμίδας και χρώματος μαλλιών, οπότε μη διστάσετε να την εντάξετε στα makeup looks σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.