ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Selena Gomez μας δείχνει το αγαπημένο της 10λεπτο μακιγιάζ από τη νέα της συλλογή καλλυντικών


Ελένη Τσούτση

24 Σεπτεμβρίου 2020

Η Selena Gomez μας δείχνει το αγαπημένο της 10λεπτο μακιγιάζ από τη νέα της συλλογή καλλυντικών

H Selena Gomez έχει λανσάρει τη νέα σειρά καλλυντικών της που ονομάζεται Rare και μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της εταιρίας της στο Instagram έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο followers και οι λάτρεις της ομορφιάς ανυπομονούν να μάθουν περισσότερα.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια: «Στόχος του @rarebeauty είναι να σας κάνει να αποδεχτείτε ποιοι είστε και να βρείτε την ομορφιά στις ατέλειές σας», και πλέον λατρεύει να δείχνει τα αγαπημένα της μακιγιάζ, τα οποία δημιουργεί αποκλειστικά με προϊόντα από τη νέα της σειρά. Πρόσφατα, έκανε μια συνεργασία- εκπληξη με το Allure και εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ έπειτα δημιουργεί ένα φυσικό και φρέσκο μακιγιάζ, ιδανικό για κάθε μέρα.

https://instagram.com/p/CE-A1uaHTU1

Όπως ήταν φυσικό, οι fans της ενθουσιάστηκαν. Η pop star λατρεύει να τονίζει τα μάτια της και να κάνει το βλέμμα της έντονο, χρησιμοποιώντας eyeliner. "Kρατάει" σε ήσυχους τόνους το υπόλοιπο μακιγιάζ της και μας προετοιμάζει για τα fall makeup looks.

Δείτε το Video εδώ.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.