ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 3 βασικά tips του φυσικού μακιγιάζ, τα οποία παραλείπουν οι περισσότερες γυναίκες


Ελένη Τσούτση

27 Σεπτεμβρίου 2020

Τα 3 βασικά tips του φυσικού μακιγιάζ, τα οποία παραλείπουν οι περισσότερες γυναίκες

Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο το θεωρούν πολλές γυναίκες. Ένα σωστό φυσικό μακιγιάζ μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακό από οποιοδήποτε άλλο makeup look και η πάροδος του χρόνου το έχει αποδείξει. Ο λόγος είναι γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, χωρίς να παρεμβαίνει σε αυτά. 

Για να αποκτήσουμε όμως σωστό natural makeup look χρειαζόμαστε, χρόνο, προϊόντα ενυδάτωσης και καλλυντικά σε neutral αποχρώσεις.

jenny.gr

#1. Το βασικό μυστικό για ένα πετυχημένο φυσικό look είναι να έχουμε ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας. Επίσης πριν ξεκινήσουμε με τα καλλυντικά, καλό είναι να απλώσουμε και primer στο πρόσωπο και στα μάτια.

#2. Δουλεύουμε τα καλλυντικά μας-foundation, concealer, ρουζ, σκιές, κραγιόν- με τον ίδιο αργό και προσεκτικό τρόπο όπως όταν κάνουμε smokey eyes. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ μάλιστα, θα πρέπει να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο στη βάση, για να τη στρώσουμε καλύτερα στο πρόσωπο και να έχουμε όσο το δυνατό πιο natural αποτέλεσμα γίνεται.

#3. Δεν παραλείπουμε κανένα βήμα. Ακόμη και σε ένα φυσικό μακιγιάζ πρέπει να τοποθετήσουμε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και να κάνουμε αν θέλουμε γωνία για πιο έντονο βλέμμα. Η διαφορά είναι ότι οι αποχρώσεις είναι ανοιχτές και φυσικές.