ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

4+1 συμβουλές μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερες


Ελένη Τσούτση

1 Οκτωβρίου 2020

4+1 συμβουλές μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερες

Το μακιγιάζ μάς βοηθάει να αναδεικνύουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να καλύπτουμε τυχόν ατέλειες. Είναι πάντα εκεί για εμάς, αλλά όσο μεγαλώνουμε, καλό είναι να αλλάζουμε τον τρόπο που βαφόμαστε ώστε να χαρίζουμε extra νεότητα στην επιδερμίδα μας. Ποια είναι λοιπόν τα πράγματα, που μπορείτε να κάνετε ώστε να δείχνετε πιο φρέσκιες;

#1. Φροντίστε να ενυδατώνετε καλά την επιδερμίδα σας και να επιλέγετε προϊόντα βάσης που θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό. Επιπλέον, ένα highlighter, τοποθετημένο σωστά θα κάνει θαύματα.

#2. Τα γήινα χρώματα είναι πάντα πιο φωτεινά, ενώ το μαύρο είναι πιο “σκληρό” χρώμα στο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε λοιπόν καφέ μολύβι ματιών αντί του μαύρου και κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά.

#3. Ακολουθήστε τη φυσική γραμμή των φρυδιών σας και τονίστε τα με ένα μολύβι σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας.

#4.Τα κρεμώδη ρουζ απορροφώνται πιο εύκολα από την επιδερμίδα και δίνουν μια φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο. Επιλέξτε φυσικές αποχρώσεις σε peachy ή και pinky-nude.

#5. Όσο περνούν τα χρόνια, τα χείλη μικραίνουν και αποκτούν αυτές τις ενοχλητικές γραμμές. Τα lipsticks, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι η κατάλληλη λύση γιατί ακόμα κι αν είναι ενυδατικά, δεν είναι ικανά να κρύψουν τις γραμμές. Αντίθετα τα lip glosses δίνουν την εντύπωση ότι τα χείλη είναι μεγαλύτερα και τα κάνουν να φαίνονται ενυδατωμένα και πιο υγιή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.