ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

PFW 2020: Το smokey eye επέστρεψε και ο οίκος Chanel μας χάρισε όση έμπνευση χρειαζόμασταν για να το υιοθετήσουμε


Ελένη Τσούτση

6 Οκτωβρίου 2020

PFW 2020: Το smokey eye επέστρεψε και ο οίκος Chanel μας χάρισε όση έμπνευση χρειαζόμασταν για να το υιοθετήσουμε

O Γαλλικός οίκος Chanel για ακόμη μια φορά κατάφερε να κλέψει όλα τα βλέμματα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού και να προσφέρει ένα κομψό θέαμα παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή του για την άνοιξη του 2021. Η μόδα μπορεί αναμφίβολα να βιώνει μια κρίσιμη καμπή λόγω της πανδημίας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να σταματήσει η διάθεση για δημιουργικότητα και φαντασία. Εκτός από τις εμβληματικές δημιουργίες του οίκου, δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε τα beauty looks των μοντέλων.

Τα beauty looks είναι εμπνευσμένα από την γαλλική ομορφιά τη κομψότητα αλλά και τον δυναμισμό.

Τα μαλλιά ήταν απαλά πιασμένα και ένα βέλος κάλυπτε τα μάτια των μοντέλων, δημιουργώντας έτσι ένα μυστήριο που ταίριαζε με την ατμόσφαιρα του show. Μια natural, fresh λογική είδαμε να διέπει το μακιγιάζ αλλά το βλέμμα ξεχώριζε και είχε ένταση. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος οίκος για άλλη μια φορά επένδυσε στο δυναμικό βλέμμα, χαρίζοντας ένα ανεπιτήδευτο sexy αλλά συνάμα ρομαντικό και girly ύφος.

jenny.gr

Ενα διακριτικό, «σβησμένο» smokey eye look ήταν αυτό που τα τόνιζε ελαφρώς, χωρίς όμως να υπερβαίνει τον κανόνα του “less is more”. Τέλος, ένα διάφανο ροζ gloss ή ένα nude lipstick, ήταν αυτά που ολοκλήρωναν το μακιγιάζ των χειλιών.

jenny.gr
jenny.gr

 

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.